Ontdek de nieuwe generatie Toyota C-HR

Nu met € 3000,- inruilpremie. Ontdek de nieuwe generatie Toyota C-HR!

Met de nieuwe zuinige sportieve generatie C-HR gaat elke wens in vervulling. Ontdek zijn dynamische contouren, compromisloze prestaties en indrukwekkende interieur. De C-HR verwent al uw zintuigen met onder meer z’n perfecte pasvorm en vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen. Met Apple en Android Carplay, en MyT Multimedia bent u bovendien altijd verbonden met uw Toyota en heeft u toegang tot een wereld aan mogelijkheden. Laat de toekomst maar komen!

5 jaar garantie én heel veel voordeel!

De nieuwe generatie Toyota C-HR is gemaakt om bestaande conventies op te schudden. Zijn opvallende design ademt dynamiek, terwijl zijn High Power Hybrid aandrijflijn een imposant vermogen levert van 184 pk/135 kW. Ervaar de combinatie van zuinigheid en kracht en rijd tot 50% van de tijd elektrisch*. 

  •   Leverbaar in 1.8 Hybrid automaat en  2.0 High Power Hybrid automaat 
  •   Tijdelijk € 3.000,- éxtra inruilwaarde op uw huidige auto 
  •   5 jaar garantie
  •   Voorzien van actieve veiligheidssystemen

Alle nieuwe Toyota's worden door ons geleverd met 5 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

Van Gent Autobedrijf is al bijna 50 jaar een echt familiebedrijf. Klantvriendelijkheid, kwaliteit én persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij een van onze filialen in Veenendaal of Ede. Graag tot ziens!

*Disclaimer 

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings-en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt t/m 31-10-2021  (uiterste registratiedatum 31-12-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Private lease en Business uitvoeringen uitgezonderd. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag