Hybrid Challenge: de nieuwe generatie Hybrid

De nieuwe generatie Hybrid. Zuinig en toch heel krachtig!

De auto’s met een benzine- én elektromotor die zichzelf onderweg weer oplaadt. Het flexibele TNGA-platform zorgt voor dynamische rijeigenschappen en nu is de nieuwe generatie ook verkrijgbaar met een sensationele 2.0 of 2.5 sterke High Power Hybrid motor. Zo is elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Nu én in de toekomst.

Waarom kiezen voor de nieuwe generatie hybrid?

De afgelopen decennia heeft Toyota Hybrid steeds verder geperfectioneerd en de innovatieve, zelf opladende motoren nog zuiniger en krachtiger gemaakt. En ook het weggedrag is verbeterd. De nieuwe generatie hybrid heeft namelijk een lager zwaartepunt en dat zorgt voor een dynamische rijervaring. Met de nieuwe High Power Hybrid motor voegt u daar bovendien nog eens extra kracht aan toe. Terwijl u nog steeds tot 50% van de tijd elektrisch* kunt rijden zonder ooit te stekkeren.
Elke Toyota Hybrid is uitgerust met een automaat en verkrijgbaar vanaf € 21.295,-!

Doe de Hybrid Challenge en maak kans op een Smart Home pakket!

Thuis ook toe aan een upgrade? Doe dan mee aan de Hybrid Challenge! Rijdt u meer dan 50% van de tijd elektrisch, dan wint u misschien wel één van de tien Smart Home pakketten t.w.v. € 1.500,- Compleet met: Sonos Beam, Google Home, Google Nest Learning Thermostat, Google Nest Videodeurbel, Nest Protect V2 Netstroom en Philips Hue Startkit. Meld je aan voor de Hybrid Challenge!

Meer info op Toyota.nl

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Meer informatie over de Hybrid Challenge leest u in de voorwaarden. Zie hiervoor de bijgevoegde link of vraag ons naar de voorwaarden.

http://data.toyota.nl/home/data/pdf/Actievoorwaarden-Toyota-Hybrid-Challenge-2019.pdf 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag