Exclusieve Eyecatcher: de C-HR SPORT

Exclusieve Eyecatcher: de C-HR SPORT!
Nu met € 1.000,- klantvoordeel en € 3000,- inruilpremie!

Maak kennis met de topuitvoering van de C-HR: de GR Sport. Geïnspireerd op Toyota’s autosportdivisie Toyota GAZOO Racing biedt deze nieuwste uitvoering naast een kenmerkend uiterlijk, ook een extra sportief interieur en nog scherper weggedrag. De C-HR GR Sport is leverbaar als 1.8 Hybrid en als 2.0 High Power Hybrid. Hij staat vanaf januari in de showroom met een tijdelijk introductievoordeel van € 1.000,-
Neem contact met ons op!

  •   Geïnspireerd op Toyota’s autosportdivisie Toyota GAZOO Racing 
  •   GR Sport accenten rondom en zwarte LED koplampbehuizing 
  •   Premium JBL audiosysteem met 9 speakers incl. subwoofer
  •   Toyota Safety Sense 2


Opvallend sportief

Met z’n grote 19” lichtmetalen velgen, pianozwart gespoten bumpers en donkere koplampbehuizing herken je ’m meteen. Voor een nóg scherper weggedrag zijn bovendien de wielophanging en stuurinrichting gefinetuned en zijn er speciale banden gemonteerd. Hierbij is het befaamde rijcomfort van de Toyota C-HR behouden gebleven. De populaire crossover is leverbaar als 1.8 Hybrid (122 pk/90 kW) en 2.0 High Power Hybrid (184 pk/135 kW).


Extra sportief en compleet interieur

De exclusieve uitstraling van de GR Sport krijgt in het interieur een stijlvol vervolg. Zo is hij standaard voorzien van vollederen Alcantara bekleding, GR Sport instrumentarium en Cool Silver accentkleuren. De éxtra complete uitvoering bestaat uit o.a.: privacy glass, smart entry, projector LED-koplampen, automatisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare en verwarmbare stoelen en een premium 800 Watt sterk JBL audiosysteem met 9 speakers inclusief subwoofer.


Nu met Intersection Turn Assistance

De C-HR GR Sport is standaard uitgerust met de nieuwste generatie Toyota Safety Sense 2. Toyota’s pakket actieve veiligheidssystemen is verder uitgebreid met Emergency Steering Assist (ESA) voor voetgangersdetectie overdag en Intersection Turn Assistance (ITA). Deze laatste geeft een waarschuwing en remt zo nodig wanneer de bestuurder naar rechts of links afslaat terwijl er een tegenligger aankomt. De veiligheidssystemen omvatten verder Lane Trace Assist (LTA), Full Range Adaptive Cruise Control en Road Sign Assist.

Actieperiode loopt t/m 30-04-2021  (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag