Doe de Energy Challenge & Win!

Zo compact als de nieuwe Yaris oogt, zo ruim is hij vanbinnen. Daarbij zorgen de vernieuwde hybride technologie en het nieuwe TNGA platform voor ongekende rijprestaties. Ervaar het zelf tijdens de ultieme proefrit: de Yaris Energy Challenge*. Rijdt u tenminste 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op een 7-daags verblijf in een duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-! Ga nu de uitdaging aan.


Zo werkt de Yaris Challenge

Heeft u uw Energy Challenge proefrit gereserveerd? Dan nemen wij binnen 24 uur contact op om de afspraak definitief in te plannen. Voor deze uitdagende kennismaking met de nieuwe Yaris rijdt u een korte route in de omgeving van Ede of Veenendaal. Lukt het u om meer dan 50% van de tijd elektrisch te rijden, dan maakt u kans op een heerlijke prijs: een 7-daags verblijf in een duurzaam Tiny House t.w.v. € 1.500,-*


Wint u een Tiny House Experience aan de Nederlandse kust?

Toyota verloot onder de succesvolle Energy Challenge- deelnemers 3x een 7-daagse Tiny House Experience t.w.v. € 1.500,-. De winnaars kunnen kiezen uit verschillende duurzame Tiny Houses op de mooiste vakantieparken aan de Nederlandse kust. Genieten van de kleine dingen in het leven was nog nooit zo leuk. Kortom, reserveer snel uw plekje voor de Yaris Energy Challenge en ga de uitdaging aan!

Ook bieden wij vanuit Van Gent voor onze klanten een 1e plaats prijs uit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gaat u de uitdaging aan en komt u voor een unieke rijbelevenis in deze geweldige auto langs? De auto en koffie staan klaar! 

*Lees voor meer informatie de Actievoorwaarden.

*Actieperiode loopt van 04-09-2020 t/m 31-10-2020 16:00 uur

 

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag