DE YARIS HYBRID DYNAMIC NU MET € 700,- VOORDEEL

Ontdek de nieuwe generatie Yaris Hybrid. Hét bewijs dat een duurzame keuze alles behalve saai is. Geniet van z’n krachtige uitstraling en sportieve rijeigenschappen. Maar ook van z’n comfortabele interieur en indrukwekkende prestaties. Dankzij Toyota’s geperfectioneerde hybridetechniek rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch* en stoot de Yaris 1.5 Hybrid Dynamic slechts 92 gram CO2 uit per kilometer. Stap in en profiteer tijdelijk van € 700,- voordeel!

 

Alle voordelen van hybride elektrisch rijden
Zuinig, plezierig én betaalbaar rijden? Ontdek dan de voordelen van hybride rijden. Om te beginnen heeft u geen stekker en hoeft u dus nooit zelf de auto op te laden. De Yaris Hybrid regenereert z’n eigen energie en de accu laadt zichzelf automatisch op terwijl u rijdt, het gas loslaat of remt. Zo rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch*. Daarbij zorgt de standaard automaat dat u altijd heerlijk ontspannen rijdt. Tot slot betekent hybride rijden lagere onderhouds- en brandstofkosten en een lagere CO₂-uitstoot.

 

*Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag