Tot € 5.000,- subsidie op de PROACE Electric

 

Switch nu naar de Toyota PROACE Electric bij Van Gent, nu nog voordeliger!

De Toyota PROACE Electric is nu nog voordeliger want er is een nieuwe subsidie beschikbaar speciaal voor elektrische bedrijfswagens.

Subsidieregeling elektrische bedrijfswagens (SEBA)

Per 15 maart is er een nieuwe subsidie beschikbaar op nieuwe, elektrische bedrijfswagens met een maximum toelaatbare massa van 4.250 kg. De subsidie bedraagt 10% van de aanschafprijs met een maximum van €5.000,- excl. BTW.

Op het moment van de aanvraag mag het voertuig nog niet geregistreerd zijn, waarna u vier maanden de tijd heeft om het voertuig te registreren. Er kan bij uitzondering tot vijf maanden uitstel aangevraagd worden.

  • Totaal beschikbaar gestelde bedrag aan subsidie is 22 miljoen euro. Dit betreft ongeveer 5.000 elektrische voertuigen
  • Het is mogelijk om de SEBA te combineren met de overige overheidssubsidies zoals KIA en MIA.
  • Nu t/m 30-04-2021 met € 1.250,- inruilpremie excl. BTW.
  • Financial Lease tegen 4.9%. Vraag ons naar de voorwaarden.

Maak een afspraak

Schoon rijden en duurzaam ondernemen, voor iedere vakman of vakvrouw.

Deze PROACE Electric ( 220 km actieradius WLTP) en de Long Range (330 km actieradius WLTP) zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.

Een laadvermogen boven de 1.000 kg met een laadvolume tot maar liefst 5,3 m3. En er mag zelfs een aanhanger achter van 1.000 kg. Uniek is de garantie op het batterijpakket, die bedraagt 15 jaar en 1.000.000 km!

In een half uur 80 procent opgeladen

Bij een snellaadpunt (DC) met 100 kW kan de 50 kWh-batterij in ongeveer een half uur voor 80 procent worden opgeladen (in slechts tien minuten komt er 100 kilometer rijbereik bij). Met een oplaadpunt van 75 kW kost dit ongeveer driekwartier. Maar ook met 3-fasen wisselspanning is het mogelijk om in minder dan twee uur weer 100 kilometer rijbereik te laden, zónder de hogere kosten van snelladen. Hiermee is het rijbereik eenvoudig te verlengen.

Wij laten u graag kennismaken met de PROACE Electric.

Bij Van Gent staan de PROACE Electric demo en de koffie voor u klaar!

*Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag