De Toyota PROACE City

De Toyota PROACE CITY, nu met € 750,- inruilpremie. Vraag ons naar de voorwaarden.
Standaard geleverd met 5 jaar garantie.

De PROACE CITY is dé compacte stadsbus voor elke klus. Hij is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen en volledig op maat in te richten. Hij beschikt over een indrukwekkend laad- en trekvermogen van respectievelijk 1.000 kg en 1.500 kg. Of je nu kiest voor de CITY bedrijfswagen óf de 5 of 7-persoons CITY VERSO, je geniet altijd van 5 jaar garantie.

  •   Nu met 5 jaar garantie 
  •   Verkrijgbaar in twee lengtematen 
  •   Volledig op maat in te richten 
  •   Volledig ontzorgd: één vast aanspreekpunt bij Van Gent

5 jaar garantie

Toyota levert de PROACE CITY nu standaard met 5 jaar garantie tot 200.000 km. 

* 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag naar de voorwaarden bij uw Toyota dealer. 5 jaar garantie is geldig op geregistreerde voertuigen vanaf 19-12-2019. Bekijk voor meer informatie de  Algemene Voorwaarden.

Van Gent Autobedrijf is al bijna 50 jaar een echt familiebedrijf. Klantvriendelijkheid, kwaliteit én persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij een van onze filialen in Veenendaal of Ede. Graag tot ziens!

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings-en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt t/m 14-04-2021  (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag