De Toyota Camry: het beste van twee werelden

De Toyota Camry: het beste van twee werelden. Nu tijdelijk € 2000,- inruilpremie op uw huidige auto!

Private lease en Business uitvoeringen uitgezonderd. Vraag ons naar de voorwaarden.


De nieuwe Toyota Camry biedt u het beste van twee werelden. Enerzijds ervaart u de elegantie van een rijk uitgeruste, hoogwaardige sedan, anderzijds geniet u van ongekende zuinigheid dankzij de meest geavanceerde hybride technologie. De Camry tilt hybride rijden dan ook naar een ongekend hoog niveau. Maak een proefritafspraak en ontdek al zijn kwaliteiten. U profiteert nu van € 2000,- éxtra inruilwaarde.

  •   € 2000,- inruilpremie op uw huidige auto 
  •   Rijd tot 50% van de tijd elektrisch zónder stekker* 
  •   Premium interieur met JBL audio en 9 speakers  
  •   Standaard voorzien van Toyota Safety Sense

Van Gent Autobedrijf is al bijna 50 jaar een echt familiebedrijf. Klantvriendelijkheid, kwaliteit én persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij een van onze filialen in Veenendaal of Ede. Graag tot ziens!

Op alle nieuwe Toyota's leveren wij 5 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden. Private lease en Business uitvoeringen uitgezonderd.

Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt t/m 14-04-2021  (uiterste registratiedatum 30-06-2021).  Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag