De RAV4 Hybrid Black Edition

DE RAV4 HYBRID BLACK EDITION: STOER, OPVALLEND EN LUXE
TIJDELIJK MET € 1500,- inruilpremie 
 en € 1.200,- VOORDEEL

De RAV4 Black Edition is met z’n vele zwarte accenten de meest opvallende verschijning binnen onze SUV lijn. Hij is onder meer voorzien van privacy glass en 19” pianozwarte velgen die hem een extra sportieve uitstraling geven. Ook vanbinnen is deze uitvoering een klasse apart. Door het Innovation Pack en de halflederen zwart/grijze bekleding geniet u van nog meer luxe. Wat nog meer genieten is? € 1.200,- Black Edition voordeel!

Kies voor ruimte, kracht en schoonheid

De Toyota RAV4 Hybrid Black Edition komt op elk terrein goed voor de dag. Naast een aansprekend design, blinkt hij ook uit in ruimte, comfort en innovatie. Naast de vooruitstrevende veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense, draagt ook de zelfopladende hybridemotor bij aan onbezorgd rijplezier. Zowel in de 2WD- als AWD-uitvoering rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Maak nu een proefrit in de RAV4 Hybrid Black Edition en ontdek het nieuwe avontuur. Nu met € 1.200,- voordeel.


RAV4 Hybrid Black Edition interieur

  • Zwarte halflederen bekleding met grijze accenten
  • Panoramic View Monitor
  • Intelligente parkeersensoren voor en achter
  • Blind Spot Monitor met Lane Change Assist


RAV4 Hybrid Black Edition exterieur

  • 19” pianozwarte lichtmetalen velgen
  • Privacy Glass en Smart Entry
  • Pianozwarte bodembeschermplaten voor en achter
  • Elektrisch bedienbare achterklep met geheugenfunctie

*Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 12 oktober 2020 t/m 31 december 2020 (uiterste registratiedatum 31-12-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag