De RAV4 Hybrid Black Edition

DE RAV4 HYBRID BLACK EDITION: STOER, OPVALLEND EN LUXE
TIJDELIJK MET € 2500,- inruilpremie 
op een nieuwe RAV4.

De RAV4 Black Edition is met z’n vele zwarte accenten de meest opvallende verschijning binnen onze SUV lijn. Hij is onder meer voorzien van privacy glass en 19” pianozwarte velgen die hem een extra sportieve uitstraling geven. Ook vanbinnen is deze uitvoering een klasse apart. Door het Innovation Pack en de halflederen zwart/grijze bekleding geniet u van nog meer luxe. Wat nog meer genieten is? € 1.200,- Black Edition voordeel!

Kies voor ruimte, kracht en schoonheid

De Toyota RAV4 Hybrid Black Edition komt op elk terrein goed voor de dag. Naast een aansprekend design, blinkt hij ook uit in ruimte, comfort en innovatie. Naast de vooruitstrevende veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense, draagt ook de zelfopladende hybridemotor bij aan onbezorgd rijplezier. Zowel in de 2WD- als AWD-uitvoering rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Maak nu een proefrit in de RAV4 Hybrid Black Edition en ontdek het nieuwe avontuur. Nu met € 1.200,- voordeel.


RAV4 Hybrid Black Edition interieur

  • Zwarte halflederen bekleding met grijze accenten
  • Panoramic View Monitor
  • Intelligente parkeersensoren voor en achter
  • Blind Spot Monitor met Lane Change Assist


RAV4 Hybrid Black Edition exterieur

  • 19” pianozwarte lichtmetalen velgen
  • Privacy Glass en Smart Entry
  • Pianozwarte bodembeschermplaten voor en achter
  • Elektrisch bedienbare achterklep met geheugenfunctie

Alle nieuwe Toyota's worden door ons geleverd met 5 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

Van Gent Autobedrijf is al bijna 50 jaar een echt familiebedrijf. Klantvriendelijkheid, kwaliteit én persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij een van onze filialen in Veenendaal of Ede. Graag tot ziens!

*Disclaimer

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings-en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt t/m 31-10-2021  (uiterste registratiedatum 31-12-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Private lease en Business uitvoeringen uitgezonderd. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag