DE PROACE ELECTRIC MET VOORDEEL TOT € 1.285,-

Nóg beter voor de dag komen als ondernemer? Profiteer dan nu van de Proace Electric Prodeal. Laat voor slechts € 500,- de laadruimte naar eigen smaak betimmeren en pak een totaalvoordeel tot wel € 1.285,-*. Onze volledig elektrische bus is bovendien standaard voorzien van 5 jaar garantie. Ontdek ’t zelf; met de Proace Electric Prodeal kun je jarenlang zorgeloos vooruit.

Laat nu voor slechts € 500,- de complete laadruimte professioneel afwerken. Van een ijzersterke vloer (incl. vloerschelpen) en zijwandbetimmering/-bekleding tot wielkastbescherming en LED verlichting. Bezoek voor meer informatie je dichtstbijzijnde Toyota dealer. Profiteren van de Proace Electric ProDeal kan nog tot 30 november aanstaande. Uw Toyota dealer vertelt u graag meer over de Toyota Proace Electric.

 

 

De Proace Electric is een volwaardige Proace, maar dan 100% elektrisch. Met een laad- en trekvermogen tot respectievelijk 1.223 en 1.000 kg en een actieradius tot 330 kilometer bereik je elke bestemming. Moet je toch verder? 100 kilometer bijladen kan in 15 minuten. Dankzij de verschillende maatvoeringen en uitrustingsniveaus voelt de Proace Electric zich thuis in elke branche. Daarbij geeft de nummer 1 in betrouwbaarheid 5 jaar garantie / 200.000 km op het voertuig. Bewust ondernemen, zonder concessies? Kies dan de Proace Electric die bij jou past!

 

 

Veel ondernemers vonden al hun weg naar de Proace Electric. Ondernemers die behoefte hebben aan een volwaardige bus en die - net als Toyota - een bijdrage willen leveren aan een schonere stad en leefomgeving. Met de Proace Electric ben je overal welkom, ook in de zero-emissiezones die er gaan komen. Kijk vooruit en stap nu in. 

Met de uitgebreide garantietermijn van 5 jaar of tot 200.000 km, kun je zorgeloos vooruit. De 5 jaar garantie geldt ook voor de betimmering van de laadruimte.

Naast kopen, kan je (deels) financieren tegen een aantrekkelijke rente. Interessant als je bijvoorbeeld geld wilt vrijhouden voor eventuele andere bedrijfsinvesteringen. Neem contact met ons op, dan zetten we de financieringsmogelijkheden voor je op een rij.

 

De Proace Electric ProDeal samengevat:
  € 750,- éxtra inruil 
  Professionele betimmering nu € 500,-  
  5 jaar garantie (tot 200.000 km**)

 

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag