DE PROACE CITY MET VOORDEEL TOT € 1.100,-

Nóg beter voor de dag komen als ondernemer? Profiteer dan nu van de Proace City Prodeal. Laat voor slechts € 500,- de laadruimte naar eigen smaak betimmeren en pak een totaalvoordeel tot wel € 1.100,-*. Ontdek ook de kracht en het comfort van dé stadsbus voor elke klus. Met de uitgebreide garantietermijn van 5 jaar of tot 200.000 km, kun je zorgeloos vooruit. De 5 jaar garantie geldt ook voor de betimmering van de laadruimte. 

 

 

Laat nu voor slechts € 500,- de complete laadruimte professioneel afwerken. Van een ijzersterke vloer (incl. vloerschelpen) en zijwandbetimmering/-bekleding tot wielkastbescherming en LED verlichting. Bezoek voor meer informatie je dichtstbijzijnde Toyota dealer. Profiteren van de Proace City ProDeal kan nog tot 30 november aanstaande. Uw Toyota dealer vertelt u graag meer over de Toyota Proace City.

 

 

De Proace City is dé bus voor elke klus. Binnen én buiten de stad. Hij combineert compacte buitenmaten met een comfortabel en praktisch interieur met bank óf stoelen. Daarbij biedt de standaard Proace (4,4 meter lang) al ruimte voor twee Europallets en is er ook nog de Proace Long (4,7 meter). Beide zijn verkrijgbaar als diesel-, benzine- en 100% elektrische variant. Je hebt keuze uit meerdere uitrustingsniveaus: de Comfort, Cool, Live en de Prof. Kies ook voor de koploper in z’n klasse qua zuinigheid, schoonheid en laad- en trekvermogen. Je vindt altijd een Proace City die bij je past!

Naast kopen, kan je (deels) financieren tegen een aantrekkelijke rente. Interessant als je bijvoorbeeld geld wilt vrijhouden voor eventuele andere bedrijfsinvesteringen. Neem contact met ons op, dan zetten we de financieringsmogelijkheden voor je op een rij.

 

De Proace City ProDeal samengevat:
  € 750,- éxtra inruil 
  Professionele betimmering nu € 500,-  
  5 jaar garantie (tot 200.000 km**)

 

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag