€ 750,- inruilpremie op de nieuwe Yaris en gratis accesioires

De nieuwe Yaris won onlangs de Auto van het Jaar 2021 competitie. Tijdelijk leveren we daarom elke Yaris met het Auto van het Jaar pakket t.w.v. € 1.013,-. Een pakket dat bestaat uit gratis parkeersensoren voor/achter én speciale instaplijsten. Switch nu naar de Yaris en u ontvangt ook nog € 750,- extra bóvenop uw inruilwaarde.

Met zijn sportieve looks,  LED verlichting straalt de nieuwe Yaris dynamiek uit. Maar met innovatieve features als een digitaal dashboard. Met het hoge comfortniveau komt u ook vanbinnen niets tekort. Hij is compact van buiten, maar tegelijkertijd verrassend ruim van binnen. Verder zorgt het geroemde nieuwe TNGA platform voor ongekende rijprestaties. Prestaties waar u dankzij Toyota’s vernieuwde veiligheidssystemen - Toyota Safety Sense 2.0 - elke dag weer zorgeloos van kunt genieten.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

*Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Geldig op nieuwe Yaris modellen uit voorraad, zo lang de voorraad strekt. Enkel geldig op uitvoeringen waar de specificaties, genoemd in het pakket, niet standaard leverbaar zijn op de uitvoering. Actie is niet in te wisselen voor een andere vorm van korting. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag