€ 750,- inruilpremie op de nieuwe Yaris

Nu met € 750,- inruilpremie; de nieuwe Toyota Yaris
Een nieuw design, nieuwe technologie en twee volledig nieuwe aandrijflijnen; alles aan de nieuwe Yaris staat in het teken van meer fun. Want dankzij de nieuwe generatie hybrid rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch en dat zonder stekker. 

De nieuwe Yaris: een dynamische rijervaring

Met zijn sportieve looks,  LED verlichting straalt de nieuwe Yaris dynamiek uit. Maar met innovatieve features als een digitaal dashboard. Met het hoge comfortniveau komt u ook vanbinnen niets tekort. Hij is compact van buiten, maar tegelijkertijd verrassend ruim van binnen. Verder zorgt het geroemde nieuwe TNGA platform voor ongekende rijprestaties. Prestaties waar u dankzij Toyota’s vernieuwde veiligheidssystemen - Toyota Safety Sense 2.0 - elke dag weer zorgeloos van kunt genieten.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.


Actieperiode loopt van 22-12-2020 t/m 31-01-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag