De nieuwe Toyota Mirai

Rijden op waterstof. Kom langs en maak kennis met de nieuwe generatie van Toyota’s baanbrekende waterstofauto bij Toyota Van Gent: de Mirai. Met z’n elegante uitstraling, actieradius van 650 kilometer en water als enige uitstoot staat de Mirai symbool voor een schonere toekomst. Kiest u nu voor de rijk uitgeruste Mirai Launch Edition, dan trakteren wij u tijdelijk ook nog op de Toyota Tankservice. Met deze service wordt u volledig ontzorgd. Want uw Mirai wordt 15 keer getankt.


Voordelen Mirai Launch Edition:

  •  Inclusief 15x gratis Toyota Tankservice   
  •   Actieradius van 650 kilometer (WLTP)   
  •   Air Purification System maakt de lucht onderweg schoon

Waarom kiezen voor de nieuwe Mirai?

Een schitterend design, verrassend veel ruimte, vooruitstrevende (waterstof)technologie; de nieuwe Mirai staat garant voor eindeloos rijplezier. Geniet van z’n luxe uitrusting, sportieve rijeigenschappen en grote actieradius van maar liefst 650 kilometer. Net als bij een benzine auto heeft u trouwens in 5 minuten weer een volle tank. Wilt u onze geavanceerde Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) zakelijk rijden, dan geldt bovendien de laagste bijtellingscategorie van 12% over de gehele aanschafwaarde. U rijdt de nieuwe Mirai al vanaf een operational lease tarief van € 709,- per maand.


Eigentijds design en innovatieve features

U herkent de nieuwe Mirai direct aan zijn elegante proporties, gestroomlijnde carrosserie en imposante 20” wielen. In het ruime, moderne interieur - met ruim plaats voor 5 personen - heerst een warme sfeer die elke rit bijzonder aangenaam maakt. Features die hieraan bijdragen zijn onder meer het 12,3” centrale display en het hightech instrumentarium dat zich als het ware om de bestuurder heen vouwt. Verder zorgt het nieuwe TNGA-platform voor een extra dynamische rijervaring.

Toyota Tankservice is de waterstof tankservice van Toyota. Hierbij wordt de Mirai opgehaald, afgetankt en op de afgesproken locatie teruggebracht bij de berijder. De afstand van de ophaallocatie en het operationele waterstoftankstation is maximaal 50 kilometer. De tankservice is exclusief de kosten van de waterstofbrandstof en dient een dag van tevoren vóór 18:00 online te zijn ingepland in het portaal. Deze service is beschikbaar op werkdagen en zaterdagen van 6:00 tot 18:00 uur. Per (lease)contract kunnen meerdere passen worden opgenomen. Bij de Launch Edition zijn 15 tankservicebeurten inbegrepen. Vraag naar de voorwaarden bij onze Van Gent Lease accountmanager of  onze verkoopadviseur.

* Actieperiode loopt  t/m 31-10-2021. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag