DE CAMRY HYBRID NU MET € 2.000,- INRUILVOORDEEL

Maak kennis met de vernieuwde Camry 2.5 Hybrid en kies voor duurzamer rijden én ongekend comfort. Ontdek z’n rijke standaarduitrusting en sublieme prestaties op de weg. Dankzij z’n geavanceerde hybride aandrijflijn - met standaard automaat – rijdt u bovendien tot wel 50% van de tijd elektrisch*. Zonder stekker. Daarbij zorgt de lage CO2-uitstoot voor een lage BPM belasting. En nog meer goed nieuws; tijdelijk profiteert u van € 2.000,- éxtra inruilvoordeel.

 

Alle voordelen van hybride elektrisch rijden
Zuinig, plezierig én betaalbaar rijden? Ontdek dan de voordelen van hybride rijden. Om te beginnen heeft u geen stekker en hoeft u dus nooit zelf de auto op te laden. De Toyota Camry Hybrid regenereert z’n eigen energie en de accu laadt zichzelf automatisch op terwijl u rijdt, het gas loslaat of remt. Zo rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch*. Daarbij zorgt de standaard automaat dat u altijd heerlijk ontspannen rijdt. Tot slot betekent hybride rijden lagere onderhouds- en brandstofkosten en een lagere CO₂-uitstoot.

 

*Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag