Ontdek nu de Proace bij Van Gent

Nu met € 1000,- extra inruilpremie!

Of je nu aannemer, schilder of installateur bent.. Er is een PROACE voor iedere vakman en vakvrouw, compleet ingericht en aangepast om jouw klus te klaren. Elke dag opnieuw!

De PROACE biedt naast veel vrijheid, nu ook éxtra zekerheid. Dé bus voor jouw klus is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en is volledig op maat in te richten. Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1.500 kg en een trekkracht tot zelfs 2.500 kg. Toyota levert de PROACE nu standaard met 5 jaar garantie. Vraag een adviesgesprek of een offerte aan.

  • € 1000,- extra inruilpremie
  • Standaard onze service en uw vaste contactpersoon bij Van Gent
  • Op maat ingericht voor jouw klus
  • Een subliem rijcomfort en ijzersterk
  • Standaard jouw vaste contactpersoon bij Van Gent
  • Financial Lease tegen 1,9% rente tot 60 maanden*

Overstappen in een PROACE was nog nooit zo aantrekkelijk!

* 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag ons naar de voorwaarden. 5 jaar garantie is geldig op geregistreerde voertuigen vanaf 19-12-2019. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Financieren met een glimlach

Naast het extra inruilvoordeel blijft het mogelijk om jouw nieuwe PROACE (CITY) te financieren tegen het scherpe rentetarief van 1,9% tot 60 maanden1. Liever een nog lager maandbedrag? Kies dan voor slottermijn tegen een rentetarief van 2,9% tot 60 maanden.Maximaal € 30.000 excl. BTW zonder slottermijn.  Vraag ons naar de voorwaarden.

Actieperiode  t/m 14-04-2021 (Uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden..

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag