Ontdek nu de Proace bij Van Gent

Of je nu aannemer, schilder of installateur bent.. Er is een PROACE voor iedere vakman en vakvrouw, compleet ingericht en aangepast om jouw klus te klaren. Elke dag opnieuw!

De PROACE biedt naast veel vrijheid, nu ook éxtra zekerheid. Dé bus voor jouw klus is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en is volledig op maat in te richten. Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1.500 kg en een trekkracht tot zelfs 2.500 kg. Toyota levert de PROACE nu standaard met 5 jaar garantie en tijdelijk met 5 jaar gratis onderhoud*. Vraag een adviesgesprek of een offerte aan.

  • Standaard onze service en uw vaste contactpersoon bij Van Gent
  • Op maat ingericht voor jouw klus
  • Een subliem rijcomfort en ijzersterk
  • Standaard jouw vaste contactpersoon bij Van Gent
  • Financial Lease tegen 1,9% rente tot 60 maanden*

Overstappen in een PROACE was nog nooit zo aantrekkelijk!

Toyota PROACE, financier je tegen slechts 1,9% rente tot 60 maanden*. Vraag nu een offerte of adviesgesprek aan en laat de Toyota-dealer je verassen met de inruilprijs van jouw bus.

* 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag ons naar de voorwaarden. 5 jaar garantie is geldig op geregistreerde voertuigen vanaf 19-12-2019. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

5 jaar onderhoud, via het Toyota Service Plan, bestaat uit: Onderhoudsbeurten en controles conform het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor 5 jaar of max. 100.000 km. (wat als eerste wordt bereikt) én pechhulp in heel Europa. Niet inbegrepen in het 5 jaar onderhoud is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, die buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden van Toyota Service Plan.

Deze actie geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui en de officiële Toyota dealers in Nederland. Het verkoopcontract moet getekend zijn in de actieperiode van 19-12-2019 t/m 30-06-2020. De uiterste registratiedatum is 30-09-2020. Niet in combinatie met andere verkoopacties, maar wel 1,9% Financial Lease. Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. De Toyota C-HR generatie 2016, RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en GR Supra zijn uitgesloten van deze actie. De Business Edition uitvoering is voor alle modellen uitgesloten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Actieperiode loopt van 01-01-2020 t/m 30-06-2020. De uiterste registratiedatum betreft 30-09-2020. Niet in combinatie met andere verkoopacties, maar wel 1,9% Financial Lease. Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag