Voordeelpas

Wij belonen onze trouwe klanten graag.

Komt u langs voor een onderhoudsbeurt of koopt u bij ons een nieuwe auto of een occassion? Dan ontvangt u meteen de Van Gent Voordeelpas. Gratis.

U geniet als pashouder onder meer van de volgende voordelen:

 • Gratis vervangend vervoer/haal- en brengservice
  Wij begrijpen dat u graag mobiel bent én blijft. Brengt u uw auto weg voor een grotere onderhoudsbeurt of reparatieklus? Wij regelen vervangend vervoer voor u. Bent u niet in staat om uw auto bij ons af te leveren? Geen punt, dankzij onze haal- en brengservice is het ook mogelijk uw auto door ons te laten ophalen. Na het onderhoud zorgen we dat uw herstelde auto weer netjes voor uw deur staat. 
   
 • 24 uurs Europese pechhulp (incl. pech in uw woonplaats)
  Als u uw Toyota laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn bij ons wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet u van alle zekerheid onderweg. Lees meer over deze service
   
 • Gratis lampjes (buitenzijde) vervangen
  Doet één van uw lichten het niet meer? Grote kans dat het tijd is om het lampje binnenin te vervangen. Wij regelen dit kosteloos voor onze loyale klanten.
   
 • Gratis vloeistoffen bijvullen
  Moet uw motorolie worden bijgevuld? Of de ruitenvloeistof is op? Wij vullen vloeistoffen gratis bij.
   
 • Gratis APK
  Tijd voor een APK-keuring? Als pashouder betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten. 
   
 • Gratis ster-reparatie voorruit
  Een klein sterretje in uw ruit kan grote gevolgen hebben. Laat deze tijdig én gratis door ons repareren, zodat u weer veilig de weg op kunt. 
   
 • Gratis wielenwissel bij opslag via van Gent
  Rond de seizoenswisselingen verruilen we uw winterbanden kosteloos voor zomerbanden (en andersom). Bij de wisseling zorgen we ervoor dat uw banden verzekerd én gewassen onder uw auto worden gemonteerd.  U betaalt dan alleen de halfjaarlijkse opslagkosten. Slaat u de wielen de wielen zelf op? Dan betaalt u wel de wisselkosten.
   
 • Gratis autowasbeurt bij onderhoud
  Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Wij zorgen ervoor dat uw auto naderhand niet alleen technisch tip-top, maar ook glimmend voor de dag komt. 


Bekijk hier de voorwaarden en geldigheid van de Van Gent Voordeelpas