Prius Plug-in hybrid

Echte duurzaamheid. 
De nieuwe Prius Plug-in is beter dan ooit! Dankzij de nieuwste hybride technologie kan de Prius Plug-in Hybrid maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden, tot een snelheid van maar liefst 135 km/h. Als het nodig is, neemt het superzuinige hybridesysteem het weer over. U komt dus nooit onverwacht stil te staan. Mei 2017 bij ons te zien, nu al te bestellen!

 

Eigenschappen

1 op 100!

De 100% elektrische auto heeft het moeilijk. Veel mensen hikken aan tegen de nadelen die er op dit moment aan kleven. De belangrijkste: actieradius (zeker in de winter), oplaadtijd, aanschafprijs. 

Toyota heeft daar een heldere visie op: hybrid. Als hybride pionier is Toyota zo'n beetje op dit onderwerp afgestudeerd. 

Het ongekend zuinige hybride systeem heeft zich al ruim 20 jaar bewezen als een ultrazuinige, laagdrempelige en uiterst betrouwbare aandrijving. Maar er is een bonus. De Prius Plug-In hybrid is net zo zuinig maar is ook nog oplaadbaar.

Deze extra lading kunt u ongeveer 50 kilometer op rijden, tot 135 km/h. Voor veel mensen de woon- werk afstand. Rijdt u verder? Geen probleem! De ultrazuinige hybridetechniek brengt u zonder vertraging verder. Het resultaat: een testverbruik van een duizelingwekkend lage 1:100!


De nieuwe Prius Plug-in Hybrid is standaard zeer rijk uitgerust met:

✔ Actieve veiligheidssystemen (Toyota Safety Sense®)

✔ Toyota Touch® met Go Plus navigatie

✔ Head Up Display (HUD)

✔ Climate Control

✔ Matrix LED koplampen

Maximale efficiency en prestatie
De nieuwe Prius Plug-in Hybrid is ontwikkeld met als ultiem doel om zo zuinig mogelijk te rijden zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De nieuwe Prius Plug-in Hybrid is namelijk niet alleen veel zuiniger geworden, maar heeft ook ruim 80% meer vermogen in volledig elektrische modus.

Zuinigheidskampioen
De basis van deze nieuwe Plug-in Hybrid is de nieuwe Prius Hybrid welke onlangs door de ANWB en Natuur en Milieu, op basis van praktijkgebruik, is uitgeroepen tot ‘zuinigheidskampioen’. Dit maakt de Prius Plug-in Hybrid eveneens een zuinigheidskampioen, zelfs wanneer uw batterijpakket leeg is.

De genoemde waarden zijn onder voorbehoud van definitieve homologatie en afhankelijk van de omstandigheden. In de praktijk is de actieradius afhankelijk van factoren zoals weersomstandigheden, belading, bandenspanning, rijgedrag, stroomgebruikers en accessoires.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.

Meer info

Wilt u op de hoogte blijven over de nieuwe Prius?