PROACE huren – snel, makkelijk en voordelig

Met een grote groep op stap? Bijvoorbeeld voor een vakantie, weekend weg, bedrijfsuitje of feestje? Een PROACE huren is dan ideaal. In deze riante 9-persoons bus heeft u alle ruimte voor uw hele gezelschap én bijkomende bagage. We noemen het niet voor niets de ultieme Toyota-bus!

En een PROACE reserveren? Dat doet u gewoon online, 24/7. Wij komen dezelfde (werk)dag nog bij u terug. Heel normaal bij Autohopper Van Gent in Ede en Veenendaal.

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

Vind uw perfecte Toyota PROACE

Bij een PROACE huren heeft u de keuze uit verschillende modellen: de PROACE, de PROACE Verso, de PROACE Shuttle en de PROACE Campervan.

Voor elk moment is er dus wel een geschikte PROACE te huur. Van een comfortabele personenbus voor een familiebezoek, tot een ruime taxibus voor een avond uit, tot zelfs een riante camperbus om mee op reis te gaan.

No-nonsense PROACE-verhuur

Of het nu gaat om een PROACE huren voor op vakantie, voor een teamuitje of gewoon om ergens op bezoek te gaan: op ieder vlak is Van Gent uw aangewezen autoverhuurbedrijf. Ons autoverhuur is absoluut no-nonsense:

  • Reclamevrije auto’s (m.u.v. onze promo-auto)
  • Transparante tarieven
  • Geen addertjes onder het gras
  • 24/7 online reserveren

Ontdek de kracht van de PROACE en onze tarieven door langs te komen of online contact op te nemen. Liever bellen? Dat kan: 0318-544025.