PROACE huren – snel, makkelijk en voordelig

Met een grote groep op stap? Bijvoorbeeld voor een vakantie, weekend weg, bedrijfsuitje of feestje? Een PROACE huren is dan ideaal. In deze riante 9-persoons bus heeft u alle ruimte voor uw hele gezelschap én bijkomende bagage. We noemen het niet voor niets de ultieme Toyota-bus!

En een PROACE reserveren? Dat doet u gewoon online, 24/7. Wij komen dezelfde (werk)dag nog bij u terug. Heel normaal bij Autohopper Van Gent in Ede en Veenendaal.

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

De meest luxe Toyota PROACE te huur

De Toyota PROACE lijn bestaat uit  verschillende modellen: de PROACE, de PROACE Verso, de PROACE Shuttle en de PROACE Campervan. Gaat het om een PROACE huren, dan hebben we het over de luxe PROACE Shuttle taxibus.

Deze PROACE is te huur voor allerlei momenten. Of u nu op zoek bent naar een ruime taxibus voor een avond uit, een comfortabele bus voor een weekend weg of een riante optie om mee op reis te gaan. In de PROACE Taxi bent u van alle gemakken voorzien.

Toyota PROACE Shuttle taxibus huren

No-nonsense PROACE-verhuur

Autohopper Van Gent uw op ieder moment uw aangewezen autoverhuurbedrijf. Ons autoverhuur is altijd absoluut no-nonsense, ook bij een 9-persoons bus huren:

  • Reclamevrije auto’s (m.u.v. onze promo-auto)
  • Transparante tarieven
  • Geen addertjes onder het gras
  • 24/7 online reserveren

Ontdek de kracht van de PROACE en onze tarieven door online contact op te nemen of te bellen naar: 0318-544025.