Een riante 9-persoons bus huren – 24/7 online

Met uw hele gezelschap gaan en staan waar u wilt? Daar is een flink voertuig voor nodig. Kom daarom een riante 9-persoons auto huren bij Van Gent in Ede en Veenendaal. U stapt zo in en rijdt in optimaal comfort naar uw bestemming, inclusief al uw bagage. En dat no-nonsense en voor een fijne prijs.

Ontdek het aanbod en reserveer direct online, 24/7! Wij komen dezelfde (werk)dag nog bij u terug. Zo snel, makkelijk en voordelig kan een auto huren voor 9 personen zijn.

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

Diverse 9-persoons bussen te huur

Een auto huren voor  9 personen kan nog best een opgave zijn. De meeste auto’s zijn namelijk ingericht voor maximaal 5 personen. Bestaat uw groep meer personen en/of heeft u veel bagage, dan wordt het al snel een krappe bedoeling. Zeker als het om een lange reis gaat, bijvoorbeeld een vakantie, wilt u natuurlijk wel een comfortabele en veilige rit maken.

Het huren van een 9-persoons auto of personenbus biedt dan uitkomst. Zo heeft u genoeg ruimte voor alle inzittenden en bagage. U heeft verschillende 9-zitters om uit te kiezen. Van een ruime personenbus tot een ergonomische personenauto met 9 zitplaatsen. Autohopper Van Gent heeft u de volgende opties voor u klaarstaan:

No-nonsense autoverhuur voor 9 personen

Of het nu gaat om een auto voor 9 personen huren voor op vakantie, voor een teamuitje of gewoon om ergens op bezoek te gaan: op ieder vlak is Van Gent uw aangewezen autoverhuurbedrijf. Ons autoverhuur is absoluut no-nonsense: reclamevrije auto’s (m.u.v. onze promo-auto), transparante tarieven en geen addertjes onder het gras.

Daar komt bij dat u bij ons 24/7 online kunt reserveren. Dezelfde werkdag komen wij nog bij u terug. Een auto met 9 zitplaatsen huren was nog nooit zo makkelijk! En het kan ook nog eens goedkoop: onze tarieven zijn niet alleen transparant, maar ook toegankelijk.

Ontdek onze 9-persoons auto’s en de bijbehorende tarieven door langs te komen of online contact op te nemen. Liever bellen? Dat kan: 0318-544025