7-persoons auto huren? Autohopper Van Gent!

Een comfortabele rit met meer dan genoeg ruimte, zonder in te leveren of rijgemak of veiligheid? Dat kan! Kom een 7-persoons auto huren bij Van Gent in Ede of Veenendaal. In een 7-persoons auto is er plek voor een grote groep inclusief al hun bagage. Perfect voor een gezinsvakantie, weekend weg of uitje.

Bij ons kunt u 24/7 online reserveren. Wij komen dezelfde (werk)dag nog bij u terug. Een auto huren voor 7 personen was nog nooit zo snel, makkelijk of goedkoop.

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

Diverse 7-persoons auto’s te huur

Een auto huren voor 7 personen kan nog best een opgave zijn. De meeste auto’s zijn namelijk ingericht voor maximaal 5 personen. Bestaat uw groep meer personen en/of heeft u veel bagage, dan wordt het al snel een krappe bedoeling. Zeker als het om een lange reis gaat, bijvoorbeeld een vakantie, wilt u natuurlijk wel een comfortabele en veilige rit maken.

Het huren van een 7-persoons auto biedt dan uitkomst. Zo heeft u genoeg ruimte voor alle inzittenden en bagage. U heeft verschillende 7-zitters om uit te kiezen. Van een ruime personenbus tot een ergonomische personenauto met 7 zitplaatsen. Autohopper Van Gent heeft u de volgende opties voor u klaarstaan:

No-nonsense autoverhuur voor 7 personen

Of het nu gaat om een auto voor 7 personen huren voor op vakantie, voor een teamuitje of gewoon om ergens op bezoek te gaan: op ieder vlak is Van Gent uw aangewezen autoverhuurbedrijf. Ons autoverhuur is absoluut no-nonsense: reclamevrije auto’s (m.u.v. onze promo-auto), transparante tarieven en geen addertjes onder het gras.

Daar komt bij dat u bij ons 24/7 online kunt reserveren. Dezelfde werkdag komen wij nog bij u terug. Een auto met 7 zitplaatsen huren was nog nooit zo makkelijk! En het kan ook nog eens goedkoop: onze tarieven zijn niet alleen transparant, maar ook toegankelijk.

Ontdek onze 7-persoons auto’s en de bijbehorende tarieven door langs te komen of online contact op te nemen. Liever bellen? Dat kan: 0318-544025.