Een auto of bus huren in Ede en Veenendaal doet u bij Van Gent

Snel, eenvoudig en voor een fijne prijs een bus of auto huren in Gelderland, in het bijzonder Ede of Veenendaal? Dan zit u goed bij autoverhuur Van Gent. Autohopper Van Gent verhuurt personenauto’s en busjes. Bestelauto’s, verhuisbussen en zelfs een meubelbak met laadlift. Altijd tegen scherpe tarieven.

Reserveer 24/7 online. Wij nemen dezelfde (werk)dag contact met u op.

Bekijk hieronder het overzicht van beide vestigingen. Direct reserveren of een prijsberekening maken kan hier ook. Liever telefonisch contact? Bel gerust: 0318-544025

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

Auto of bus huren in Ede Veenendaal? Autohopper Van Gent

No-nonsense autoverhuur

Er zijn allerlei momenten waarop een auto huren uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan een kort familiebezoek, een lange vakantie, een verhuizing, et cetera. Welk autoverhuur voor u het meest geschikt is, is dus maar net afhankelijk van de situatie. Dan is het prettig als u terecht kunt bij een autoverhuurder die zijn vak verstaat en weet wat u wilt.

Autohopper Van Gent is wat dat betreft het juiste autoverhuurbedrijf in de regio Ede en Veenendaal voor u. Onze personenauto’s zijn reclamevrij (m.u.v. onze promo-auto), de tarieven zijn transparant en er zitten geen addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou no-nonsense!

Altijd een geschikte auto of bus te huur

Ons wagenpark beslaat bovendien meer dan personenauto's alleen. Ook voor een bus of bedrijfswagen zijn wij uw aangewezen adres. Het maakt dus niet uit wat voor auto u nodig heeft. Van een kleine auto huren voor een dag, bijvoorbeeld de compacte Toyota Aygo, tot een ruime station zoals de Toyota Auris voor een reis met de caravan.

Wij hebben opties met 6-persoons autverhuur, 7-persoons, 8-persoons en zelfs verhuur van 9-persoons busjes.

Huur een busje voor uw verhuizing

Gaat u verhuizen? Dat betekent dozen inpakken, berging opruimen, adreswijzigingen versturen… Kortom: een drukke periode. En dan komt het leukste: verhuizen naar uw nieuwe stek. Dat kunt u het beste doen door een verhuisauto te huren.

Bedenk maar zo: neemt u een duur verhuisbedrijf in de arm? Of kiest u er gewoon gemakkelijk en snel een bestelbus te huren, bijvoorbeeld de Toyota PROACE? Zo houdt u alles zelf in de hand en bent u een stuk goedkoper uit.

Autohopper Van Gent heeft voor elke klus de juiste bus te huur. Tussen de mogelijkheden met ons busverhuur vindt u zelfs een bakwagen met laadlift. En dat altijd voor een goede prijs.