Een camper huren voor de perfecte vakantie

Een avontuurlijke reis door de bergen, heerlijk naar het strand, een stedentrip of een gewoon een lekker weekje weg? In al deze gevallen is de Toyota PROACE Campervan ideaal! Ultieme vrijheid en maximaal comfort tijdens de vakantie. En dat allemaal in een compact jasje zodat u nergens wordt belemmerd in het rijden– wie wilt dat nu niet? De Toyota PROACE Campervan biedt het u.

Deze veelzijdige en hoogwaardige camperbus is te huur via Van Gent. Maak gebruik van onze camperverhuur en ontdek vrijheid als nooit tevoren.

Prijslijst 2021 

Voor-seizoen            April, Mei, Oktober € 699,-
Mid-seizoen Juni, September € 899,-
Hoog-seizoen Juli, Augustus € 999,-

Genoemde prijzen zijn incl btw

 

                           

Toyota PROACE Lerina Campervan camper te huur

Waarom een camper huren?

Camperbusjes zijn al sinds jaar en dag een geliefde optie voor uitstapjes. Of dit nu een gezellige gezinsvakantie, citytrip of weekje weg in de natuur is. Niet zo vreemd, want een camper brengt allerlei voordelen met zich mee.

U heeft een ruim vervoersmiddel en verblijfplaats inéén. Geen extra kosten voor een hotel, wel het comfort van een eigen slaapplek. En dat terwijl deze PROACE Campervan robuust genoeg is om elk terrein aan te kunnen, maar tegelijkertijd wendbaar genoeg voor een fijne besturing.

Meteen een camper kopen is niet altijd wenselijk. Ook daarom is een camper huren dé perfecte optie. Tijdens uw vakantie geniet u van alle comfort en luxe die een camperbus u biedt, en bij terugkomst brengt u de camper gewoon weer terug.

Toyota PROACE Campervan te huur

Een camper huren via Van Gent betekent dat u de PROACE Campervan van Toyota huurt. Een veelzijdige camperbus die u ultieme vrijheid geeft en een genot is om in te rijden dankzij o.a.:

  • Sterke dieselmotor met veel trekkracht voor rijden in bergen of hoge snelheid
  • Ongekende stabiele wegligging
  • Rijke uitrusting (o.a. Cruise Control, Climate Control, DAB+ Radio, dodehoek-detectie en Smart Entry)
  • Zeer wendbaar dankzij een lengte van minder dan 5 meter (of 5.30 meter in de lange versie)

Het interieur is eveneens van alle gemakken voorzien. De stoelen en banken zijn in hoge mate verschuif- en draaibaar. Er is ruimte voor 2 tweepersoonsbedden en werkelijk al uw bagage. U zit droog onder de luifel en ontplooit zich tot ware chef dankzij de goed uitgeruste keuken. Alle ingrediënten voor een onbezorgd, ontspannen verblijf zijn aanwezig.

Toyota PROACE Campervan Lerina camper huren

Een camper huren?

Met een kampeerbus op stap? Maak gebruik van de camperverhuur bij Van Gent voor de volgende prijzen:

Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden

Klik hier voor de inventarislijst

Heb je interesse vul dan ons contactformulier in. Wij laten u graag kennismaken met de Toyota PROACE Campervan.

Neem contact met mij op