Wie is voor jou goud waard?

Geplaatst op 13 juli 2021 in Toyota/Modelnieuws
Update: 31 januari, 2022

We hebben een bijzonder jaar achter de rug en daarom komen wij met een bijzondere actie. Die ene persoon die altijd voor je klaarstond afgelopen jaar of die iets bijzonders heeft betekend, kun je nomineren voor een fantastische hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een Yaris TeamNL editie. Dus onze vraag aan jou is: wie is er voor jou goud waard en verdient er een medaille? Welke kampioen gun jij deze hoofdprijs of een van de andere mooie prijzen?

Wie verdient er in jouw ogen een medaille?

Wordt ‘t een vriend of familielid? Of toch die ene juf of verpleegkundige? Bezoek uiterlijk 5 september onze showroom en hang een medaille voor jouw genomineerde kampioen op ons medaillerek. Hij of zij maakt dan kans op de hoofdprijs - een jaar lang gratis rijden in de Toyota Yaris TeamNL editie - of andere mooie prijzen. En het leuke is: als hij of zij deze fantastische hoofdprijs wint, dan win je zelf ook een jaar lang gratis Yaris rijden!

'Wie is er voor jou goud waard'- prijzenpakket

Naast de hoofdprijs - een jaar lang gratis Yaris rijden - maakt jouw kampioen bij onze vestiging ook nog kans op de volgende mooie prijzen:

1e prijs: Jumbo cadeaubon t.w.v. € 75,-

2e prijs: Perrysport cadeaubon t.w.v. € 50,-

3e prijs: DA-verrassingspakket (incl. cadeaubon t.w.v. € 25,-)

 

Zo nomineer je jouw kampioen:

In onze showroom ligt een medaille voor je klaar;
Schrijf de naam van jouw kampioen op de medaille;
Je ontvangt een persoonlijk lotnummer;
Hang de medaille voor jouw kampioen bij ons in het medaillerek;

Na activatie van je deelname maakt jouw kampioen kans op de hoofdprijs of een van de andere mooie prijzen. En als hij of zij de hoofdprijs wint, dan win jij ook een jaar lang gratis Yaris rijden!

Tot ziens bij ons in de showroom!

Kom snel langs bij ons in de showroom en nomineer jouw kampioen. De medaille ligt voor je klaar!

Actievoorwaarden

De actieperiode loopt tot en met 5 september. Maximaal 1 nominatie per bezoeker. De winnaars krijgen telefonisch bericht en worden uiterlijk 27 september bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De hoofdprijs is een jaar lang gratis rijden in een Yaris TeamNL editie en is exclusief brandstofkosten. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld.

Actievoorwaarden