Wegens verbouwing geopend

Geplaatst op 14 november 2017 in Van Gent nieuws
Update: 24 december, 2018

Na twintig jaar is het tijd voor een opfrisbeurt. De komende weken gaat er daarom flink verbouwd worden bij Van Gent in Veenendaal. In die periode blijven we gewoon geopend en zijn we u zo goed mogelijk van dienst. 

Showroom

Als gezegd gaat er veel gebeuren. Vanaf 6 maart wordt er begonnen met de showroom boven. Deze wordt voorzien van een nieuw plafond en nieuwe LED verlichting. Bovendien wordt het showroomoppervlak wat vergroot. De hoek waar de auto’s buiten stonden, wordt bij de binnenruimte getrokken.

Vervolgens wordt er begonnen met de begane grond. In deze periode is de showroom nieuwe auto’s tijdelijk op de etage gevestigd. De begane grond wordt naast nieuwe plafonds en verlichting ook voorzien van nieuwe tegels. Ook wordt het meubilair en de balie vervangen in de nieuwe Toyota huisstijl. Ook hier wordt de ruimte waar de auto’s worden afgeleverd vergroot door de verplaatsing van de gevel.

Service

In de verbouwingsperiode wordt de werkplaatsreceptie gevestigd in een unit voor de deur. In een tweede unit zijn verkoopcollega’s te vinden net als in de showroom boven.

Als alles gaat als gepland zijn de werkzaamheden 10 april afgerond.

In deze periode mag u gewoon onze service blijven verwachten, zij het in een iets andere setting.
Dank voor uw begrip!

Ga naar de verbouwingspagina