Vestiging Ede officieel geopend + video

Geplaatst op 12 april 2012 in Van Gent nieuws , Evenementen , Film/video
Update: 17 maart, 2016

Met een druk op de knop opende burgemeester Cees van der Knaap, algemeen directeur van Toyota Nederland  Pieter van der Velden en Wim en Cor van Gent donderdag de Edese vestiging van Autobedrijf Gebr. van Gent officieel. Honderden genodigden werden vervolgens verrast met een indrukwekkende lasershow.

Na ontvangst van alle genodigden namen de neven Diderik en Gilbert van Gent het woord, en schetsten op een eigentijdse wijze de historie tot deze mijlpaal. Vervolgens bood de Personeels Vereniging van het bedrijf een cadeau aan. Gevolgd door de Edese Merken Dealers (EMD) bij monde van de heer Van der Kolk. Pieter van der Velden voerde als Algemeen Directeur het woord namens de importeur van Toyota, Louwman & Parqui. 

Afsluitend nam burgemeester van Ede Cees van der Knaap het woord, en vertelde blij te zijn met ondernemers die in deze tijd hun kansen durven te pakken.

Na de druk op de knop, werd het ineens donker en volgde een indrukwekkende lasershow met daarin verwerkt plaatjes uit heden en verleden.

De vestiging in Ede is te vinden op de Copernicuslaan, aan de A12.

Zie hier een sfeerimpressie van de openingsavond: