Tweede Paasdag alleen digitale showroom

Geplaatst op 08 april 2020 in Van Gent nieuws , Film/video , Zakelijk
Update: 2 januari, 2021

Dit jaar zijn wij op Tweede Paasdag gesloten. Dan hebben we het over de fysieke showroom, de digitale showroom is vanzelfsprekend wel geopend.

Het sluit niet aan bij de huidige crisis en de richtlijnen van het RIVM om nu een Paasshow te organiseren. Onze deuren blijven daarom helaas gesloten op 2e Paasdag, maandag 13 april.
Wel staat onze digitale voorraad er spic en span bij en kunt u al onze ruim 300 occasions alvast in 360graden bekijken van binnen en van buiten dankzij onze fotostudio.

Persoonlijke video

Heeft u interesse in één van  onze occasions dan zijn onze verkoopadviseurs graag bereid om u een digitale presentatie te geven. Laat daarvoor een berichtje achter bij de desbetreffende auto en u krijgt dan persoonlijke videolink toegestuurd. WIlt u liever bij ons in de showroom afspreken? Dan kan dat natuurlijk ook maar maak dan wel een afspraak zodat wij weten van uw komst. Wij ontvangen u dan in een veilige omgeving binnen de richtlijnen van het RIVM.

Proefrit bezorgdienst

Nieuw bij Van Gent is het bezorgen van proefritten. Vrijblijvend kunt u een 1, 2, óf zelfs 3-daagse  proefrit maken in het model van uw interesse. Dus mocht u  op dit moment  ons bedrijf liever niet bezoeken dan brengen wij u de gewenste auto. Zo heeft u in uw eigen veilige omgeving  ruim de tijd om de auto goed te leren kennen. Heeft u in de tussentijd vragen dan helpt de verkoper u graag op afstand. Wilt u een auto inruilen dan nemen wij deze mee terug. Wij kunnen deze dan bij ons taxeren en doen u vervolgens graag een goed voorstel.

Namens alle medewerkers van ons team: fijne Paasdagen gewenst.