Trekkingsdatum jubileum loterij bekend

Geplaatst op 29 oktober 2010 in Van Gent nieuws , Evenementen
Update: 31 januari, 2022

Van Gent is jarig en ú profiteert. Dat is al het hele jaar onze slogan. 40 jaar is een lange tijd en dus reden voor een feest. Het jaar loopt ten einde en dus wordt het tijd om de winnende jubileum-loten te gaan trekken.

 

Lever uw loten in voor of op 30 november

 

Heeft u nog jubileumjaren liggen? Kom ze dan in de daarvoor bestemde box in de showroom doen. En wie weet maakt u kans op fantastische prijzen. Wat dacht u van een Flyer elektrische fiets (met medewerking van Dé fietsspecialist van Nederland en omstreken Rein Veenendaal) een ballonvaart voor twee personen of een Panasonic Flatscreen televisie? De absolute SUPERPRIJS is een nieuwe Toyota AYGO!

Trekking

Op 1 december worden, onder het toeziend oog van notaris A. Wilod Versprille, de winnaars getrokken. Hij zal er op toezien dat alles volgens de voorwaarden verloopt. Vervolgens worden deze winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld en tevens vermeld op deze website en in de krant. De prijswinnaars en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de finale trekking op zaterdag 11 december om 13.30  in de showroom te Veenendaal.

Dan trekken Wim en Cor de prijzen bij de prijswinnaars en weten we wie er met welke prijs naar huis gaat.