Toyota AYGO Fashion Editions: van auto naar fashion statement

Geplaatst op 28 april 2017 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws
Update: 8 februari, 2022

Toyota introduceert in samenwerking met de populaire Nederlandse fashion influencers Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin drie speciale Fashion Editions van de Toyota AYGO. De Fashion Editions Sassy, Edgy en Chique hebben allemaal een uniek design, maar ook twee grote overeenkomsten: een zeer rijke standaarduitrusting én een scherp private-leasetarief. Fashionable rijden was nog nooit zo toegankelijk en leuk.

Toyota Private Lease

Met Toyota Private Lease is de nieuwe AYGO al voor een tarief vanaf 7 euro per dag (199 euro per maand) te rijden, met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof. De klant betaalt dus niet meer apart voor wegenbelasting, verzekering, reparaties en onderhoud. Met het optionele Private FlexLease is het leasecontract al na een jaar maandelijks opzegbaar. De exclusieve AYGO Fashion Editions bieden de nodige extra’s, voor een beperkte meerprijs.

Rijke uitrusting voor Toyota AYGO Fashion Editions

Alle Toyota AYGO Fashion Editions zijn uitgerust met een parkeerhulpcamera achter, Bluetooth-connectiviteit voor telefoonkoppeling en audiostreaming, stijlvolle lichtmetalen 15-inch wielen én een elektrisch bedienbaar canvas dak. Het design van elke uitvoering is uniek.

 

Toyota AYGO Fashion Edition Sassy

Larissa Bruin is psychologe en styliste en woont in Amsterdam. Ze begon ruim vijf jaar geleden haar blog From Hats To Heels en schrijft over mode, reizen en beauty. Samen met Toyota ontwierp ze de AYGO Fashion Edition Sassy in de kleur Cool White, die net als zij fris, dynamisch en gedurfd is! De uitvoering AYGO Fashion Edition Sassy is met Private Lease te rijden voor 8,90 euro per dag (269 euro per maand).

Toyota AYGO Fashion Edition Edgy

Manon Tilstra is al van jongs af aan gefascineerd door make-up, mode en reizen. Ze blogt en vlogt hier sinds 2012 over op YouTube, Instagram en haar eigen blog, manontilstra.nl. De Toyota AYGO Fashion Edition Edgy is haar creatie: een uitvoering met stoere edgy rode details (rode spiegelkappen, bumperelementen, dorpelstrips en naafdoppen) maar ook een stoere Metallic Charcoal Grey lak. De Toyota AYGO Fashion Edition Edgy is met Private Lease te rijden voor 9,20 euro per dag (279 euro per maand).

Toyota AYGO Fashion Edition Chique

Anna Rike woont in Zwolle en is al acht jaar fashion blogger. Ze heeft een passie voor outfits en style. Dat is terug te zien in de Toyota AYGO Fashion Edition Chique, die door haar is ontworpen. De combinatie chic en comfy maakt deze AYGO met verchroomde ornamenten en Metallic Midnight Sky Black lak verrassend stijlvol. De AYGO Fashion Edition Chique is met Private Lease te rijden voor 9,50 euro per dag (289 euro per maand).

AYGO Fashion Edition in de spotlights

Larissa Bruin, Manon Tilstra en Anna Rike rijden het komende jaar in de door henzelf ontworpen Toyota AYGO Fashion Edition en produceren daarover content op hun eigen kanalen. Op toyota.nl/fashion staat meer informatie over de uitvoeringen en de influencers.

Samenwerking met Fashionchick

Toyota werkt tevens samen met Fashionchick, het online shopplatform voor vrouwen. De kandidaat die aan het einde van het tv-programma Fashionchick make-over (elke zondag om 19:00 uur op NET5) een make-over krijgt, mag een jaar lang rijden in de fashionable AYGO. En in Elke dag een look presenteren de drie influencers een look die perfect past bij hun AYGO.