Toyota showroom midden in winkelstad Veenendaal

Geplaatst op 23 december 2013 in Van Gent nieuws , Evenementen
Update: 17 maart, 2016

‘Dit is een tijdelijke actie uiteraard. Hoewel, als we er veel positieve reacties op krijgen dan moet ik dat nog eens heroverwegen’, geeft hij lachend aan. ‘Op deze manier doen we weer eens iets anders dan anders en voor zowel de makelaar als voor ons is dit een leuk nieuw initiatief. Wij hebben onze populaire modellen in de picture en de makelaar heeft meer aantrekkingskracht op het leegstaande winkelpand. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er ook niet eerder goed op heb gelet maar dit is echt een aantrekkelijke ruimte op een gunstige locatie. Door de bibliotheek, de parkeergelegenheden en de diverse horeca staan onze auto’s constant tussen de mensen.’

De plek die wordt bedoelt maakt onderdeel uit van het nieuwe stadsdeel . Het heeft een typisch stadse aanblik door de gevarieerde panden, gekleurde gevels, groene pleinen en straks een slingerende gracht. Er zijn nog diverse winkelruimten (100 – 6.000 m²) beschikbaar. Bij CMC Bedrijfsmakelaars weten ze alles van de vele mogelijkheden! Veenendaal biedt ruimte aan vele lokale ondernemers met bijzondere en unieke formules. Het centrum van Veenendaal trekt jaarlijks niet voor niets miljoenen bezoekers (ruim 200.000 per week) uit een opvallend grote regio. Veenendaal is de belangrijkste winkelstad tussen Utrecht en Arnhem.

CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Daarnaast worden er landelijke activiteiten ontplooid op het gebied van besparingsadvies, beleggingstransacties en vastgoedconsultancy. Zij zijn jonge ondernemers met flinke ervaring in de vastgoedwereld. Zij zijn hier geboren en getogen en kennen de regio dus precies.

Mocht iemand meer willen weten van de Toyota Aygo, Yaris en Auris Touring Sports die in de etalage staan dan is een ieder van harte welkom bij Gebr. van Gent op de Galileistraat 2 in Veenendaal. Hier staan deze en veel meer Toyota modellen voor u klaar!