Prijswinnaars jubileumloterij bekend!

Geplaatst op 01 december 2010 in Van Gent nieuws , Evenementen
Update: 31 januari, 2022

 

De zes winnaars van de jubileumloterij zijn bekend. Tot gistermiddag, 30 november konden de loten worden ingeleverd in de showrooms van Gebr. van Gent. Vanochtend heeft de notaris de winnaars getrokken, daarmee is de succesvolle jubileumjaren-actie tot een einde gekomen.

Enkele tienduizenden loten zijn er in de afgelopen maanden ingeleverd bij Van Gent. Cor van Gent “we hebben er 50.000 laten drukken en er liggen er nu nog maar een hand vol. We kunnen dus spreken over een succesvolle actie te ere van ons jubileum.”

Notaris mr. A. Wilod Versprille van Olenz notarissen te Veenendaal had de eer de inhoud van de twee lotenboxen (uit vestiging Ede en Veenendaal) samen te voegen, goed door elkaar te husselen en de winnaars eruit te trekken. Natuurlijk zag hij er streng op toe dat dit volgens de voorwaarden van de loterij verliep.

 

De prijswinnaars zijn (in alfabetische volgorde):

Dhr. A. van Arkel uit Woudenberg

Dhr. C.A. van Capelle uit Veenendaal

Dhr. E.J. Combé uit Ede

Dhr. A.T. ten Houten uit Heelsum

Dhr. J. van Loo uit Bennekom

Mevr. G.M. Wieske uit Veenendaal

 

Namens alle personeelsleden en directie alvast van harte gefeliciteerd!

Finale trekking 11 december

De winnaars weten nu dát ze wat gewonnen hebben maar nog niet wát, de prijzen worden bij de winnaars getrokken op de finale trekking op zaterdag 11 december a.s. om 13.30 in de showroom van vestiging Veenendaal. De volgende prijzen zijn te verdelen: 3x een ballonvaart voor twee personen, een Flatscreen TV, een Flyer elektrische fiets én een nieuwe Toyota Aygo!

Zaterdagmiddag 11 december gesloten

In verband met de jubileumtrekking en het aansluitende personeelsfeest zijn wij zaterdagmiddag 11 december vanaf 13.30 gesloten.