Polar Bears finalist in Veilig Uit & Thuis-actie Toyota en Veilig Verkeer Nederland

Geplaatst op 19 oktober 2011 in Sponsoring
Update: 31 januari, 2022

Het team de Mini’s van de Polar Bears in Ede is een van de 200 finalisten van de Veilig Uit & Thuis-actie van Toyota en Veilig Verkeer Nederland (VVN). Met deze actie kunnen sportclubs in Nederland een eigen ontwerp van de Toyota Teamauto insturen en een eigen teamauto winnen voor een seizoen!
 

 

Stem nu!

Het bereiken van de finale is een topprestatie, want in totaal hebben kinderen meer dan 10.000 ontwerpen ingestuurd. Diderik van Gent van Toyota-dealer Gebr. van Gent maakte de nominatie persoonlijk bekend. Bij die gelegenheid reikte hij flyers met het ontwerp van de Toyota Teamauto en posters me alle 200 nominaties officieel uit aan Marike Moolhuijzen, coach van de Mini’s. Hiermee kan de club actief stemmers gaan werven. Stemmen kan tot en met 30 oktober op de actiewebsite www.veiliguitenthuis.nl. Daarnaast krijgen ze een speciaal filmpje dat via Hyves, Facebook en andere sociale media verspreid kan worden om zo stemmen te werven. Van de 200 finalisten blijven uiteindelijk elf winnaars over, die vanaf half november een seizoen lang de beschikking krijgen over een Toyota Verso voor hun sportclub.

Toyota en Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseren de Veilig Uit & Thuis-actie om ouders, kinderen en sportclubs bewust te maken van het belang van veilig vervoer van en naar sporttrainingen en -wedstrijden. Zij riepen sportclubs op om hun Toyota Teamauto-ontwerp in te sturen naar www.veiliguitenthuis.nl.

Giovanni van Bronckhorst

Mocht Polar Bears winnen, dan ontvangen ze deze auto uit handen van autobedrijf Gebr. van Gent en Veilig Uit & Thuis-ambassadeur Giovanni van Bronckhorst. Met deze auto kunnen ouders zes kinderen veilig naar wedstrijden brengen. Ook autobedrijf Gebr. van Gent ziet het belang in van de Veilig Uit & Thuis-actie. Jaarlijks raken namelijk zo’n 13.000 kinderen gewond bij het vervoer van en naar de sportclub