Ondernemersavond 'te mooi om waar te zijn?'

Update: 17 maart, 2016

Aanleiding is de innovatieve nieuwe Toyota Prius Plug-In Hybrid. De meest geavanceerde auto ter wereld zet weer een grote stap voorwaarts. De overheid beloont de aanschaf van deze auto rijkelijk. Zelfs zo dat veel ondernemers denken: ‘dit is te mooi om waar te zijn’.
Tot tienduizenden euro’s met aftrekposten en geen bijtelling!

Cor van Gent: “Toyota’s filosofie achter de Prius Plug-In is erg interessant, de combinatie van techniek en gebruikersgemak is werkelijk uniek op de markt, dit komt aan bod deze avond naast natuurlijk de financiële voordelen voor ondernemer en berijder.” Cor vult snel aan: “En voor het geval mensen al dat voordeel niet helemaal vertrouwen, hebben we ook onze accountant uitgenodigd.”

Marfred de Leeuw van Vallei Accountants vult aan: “dit is werkelijk een fiscaal juweel en daar leg ik alle ins en out over uit. Denk bijvoorbeeld aan het gebied van beloningsbeleid, investeringsbeleid en liquiditeitsplanning. Kortom, handige tips waarop ondernemers kunnen of móeten inspelen!" Tegelijk staan zij ook stil bij de actualiteit: wat betekenen de wijzigingen van afgelopen Prinsjesdag voor u?

De avond wordt afgesloten door bekend imagodeskundige Zabeth van Veen die een boeiende miniworkshop houdt over uitstraling, van u als persoon en van uw bedrijf.

Programma:

19.30 uur Ontvangst;
20.00 uur Filosofie Prius Plug-In 
20.15 uur Fiscale optimalisatie                                    
20.30 uur Miniworkshop ‘uitstraling’            
21.00 uur Napraten/Borrel

Datum:            30 oktober 2012 
Locatie:           Gebr. van Gent Veenendaal Galileïstraat 2                                    

U bent van harte welkom, neem gerust uw partner of collega mee! 
Bent u geinteresseerd? Geef hier op!