Official partner Team NL

 

Team NL rijdt Toyota en de ene na de andere Olympische sporter haalt zijn of haar nieuwe Toyota op bij de dealer! Ook wij mochten wielertalent Jan-Willem van Schip uit Wageningen van zijn nieuwe Toyota Yaris Hybrid voorzien.

Sinds 1 januari 2017 is Toyota wereldwijd TOP Partner van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Dit is de eerste sponsorovereenkomst tussen een autofabrikant en het IOC en vergelijkbaar met bijvoorbeeld Coca-Cola of Samsung. De samenwerking tussen Toyota Motor Corporation en het IOC loopt tot en met 2024. Dit houdt onder meer in dat Toyota wereldwijd de automotive sponsor is. Voor Toyota een prachtig platform om duurzame technieken te tonen zoals onze hybrides en straks ook waterstof.

Jan-Willem van Schip is slechts 23 jaar maar heeft al een deelname aan de Olympische Spelen op zijn naam staan. Hij nam deel aan de ploegenachtervolging bij het baanwielrennen in Rio de Janeiro en heeft o.a. daaraan zijn A-Status van het NOC-NSF te danken. Ook in 2020 in Tokio wil hij graag deelnemen en stippelt zijn route zorgvuldig uit. Komende winter rondt hij zijn studie in Wageningen af en volgend seizoen start hij bij Team Roompot als volledig wielerprof op de weg.

Wij wensen Jan Willem veel plezier met zijn nieuwe Yaris en heel veel succes met zijn wielercarriére!