Mevrouw Wieske wint nieuwe Toyota Aygo!

Geplaatst op 14 december 2010 in Van Gent nieuws , Evenementen , Zakelijk
Update: 31 januari, 2022

Zaterdag 11 december was de grote dag. Toen werd op feestelijke wijze ons jubileumjaar afgesloten met de spectaculaire finale-trekking van de jubileum loterij. De gloednieuwe Toyota Aygo werd gewonnen door mevrouw Wieske uit Veenendaal.

De spanning onder de prijswinnaars en meegebrachte familieleden was voelbaar in de showroom van Gebr. van Gent Veenendaal. Uit de tienduizenden ingeleverde "jubileumjaren" werden onlangs al zes winnaars getrokken door notaris mr. A. Wilod Versprille van Olenz Notarissen Veenendaal.

Altijd prijs

Deze gelukkigen hadden hoe dan ook prijs, maar de prijzen werden pas zaterdag verdeeld. De winnaars maakten onder meer kans op een ballonvaart, een flatscreen TV (t.w.v. 779,-), een Flyer elektrische "hybride" fiets (t.w.v. 2.399,-) én de superprijs: een Toyota Aygo (t.w.v. 11.790). 

De notaris bepaalde de volgorde en Wim en Cor hadden de eer de enveloppen, met daarin de winnende loten, één voor één te openen. Maar voordat hiermee werd begonnen, kon men in vogelvlucht het ontstaan en verdere verhaal van Gebr. van Gent horen en zien in een korte presentatie.

Kreet van geluk

Iedereen werd voorzien van een hapje en drankje en toen kwam het grote moment: de trekking kon beginnen. De drie ballonvaarten gingen naar de families Van Arkel, ten Houten en Combé. De flatscreen televisie ging naar de heer Van Capelle. De fraaie hybride fiets werd eigendom van familie Van Loo en tot slot de gloednieuwe Aygo ging naar mevrouw Wieske uit Veenendaal, die een kreet van geluk door de showroom liet gallen.

"Ik wist dat ik bij de zes prijswinnaars hoorde en dus kans had op de auto. Toen de andere prijzen verdeeld werden en mijn naam nog steeds niet genoemd was, voelde ik steeds meer spanning in mijn lijf. De eerste die ik ga bellen is mijn zuster. Ik rijd al in een drie jaar oude Aygo welke ik bij Van Gent gekocht heb". Aldus de zeer gelukkige prijswinnaar die net als alle andere prijswinnaars ook een mooi boeket bloemen in ontvangst mocht nemen.