Marc Leeuw 12,5 jaar bij de zaak

Geplaatst op 01 november 2016 in Van Gent nieuws

Voorjaar 2004 kam Marc bij Schade Service Van Gent werken. “Tot die tijd had ik werkplaatsreceptie gedaan bij een ander automerk en wilde graag de overstap maken naar een schadeherstelbedrijf” vertelt de jubilaris.

Beide handen
De eerste tijd was stevig aanpoten om de werkwijze in een schadeherstelbedrijf eigen te maken. "Dit is een hele andere wereld dan dat van een onderhoudswerkplaats” . Hij vervolgt: “Na een aantal jaar deed zich de kans voor om leiding te gaan geven aan het schadeherstelbedrijf. Die kans heb ik toen met beide handen gegrepen.”

Marc woont op een stukje afstand maar rijdt dagelijks met plezier naar Veenendaal. “Het schadebedrijf voelt echt als mijn eigen winkel en dat vertrouwen krijg ik ook, dat is fijn”.

‘Ouderwetse’ kwaliteit
“Van Gent is een vooruitstrevend bedrijf. Op het gebied van schadeherstel doen wij mee met de laatste trends. Wat niet verandert: we willen ouderwetse kwaliteit leveren. Veel schadeherstelbedrijven doen dit niet meer. Niet omdat ze dit niet willen maar onder de druk van verzekeringsmaatschappijen. Daar moet het allemaal voor de laagste prijs en kwaliteit telt niet meer. Van Gent durft ervoor te kiezen hier niet in mee te gaan.”

"Het totaalconcept is hierin sterk. De klant heeft alles op één adres geregeld. Zeker als de klant zijn verzekering bij ons afsluit. Dan mogen wij ook de afhandeling doen. Het is iedere dag een strijd met de verzekeringsmaatschappijen om de klanten naar ons bedrijf toe te halen die dit niet hebben."

“Nou, genoeg reclame gemaakt. Ik hoop hier nog vele jaren te mogen meewerken” sluit hij af.

Marc, namens alle collega’s: gefeliciteerd!