Lessen met Toyota bij Verkeersschool Van Rijswijk

Geplaatst op 26 september 2011
Update: 31 januari, 2022

Een nieuwe verkeersschool maar een vertrouwd gezicht in de verkeersopleidingen. Na diverse jaren werk als auto- en motorinstructeur besloot Marlon van Rijswijk zijn eigen verkeersschool te beginnen. Zijn nieuwe verkeersschool is al enkele maanden een feit.

“Lesgeven is mijn passie en ik ga uitsluitend voor kwaliteit” vertelt Van Rijswijk “de keuze voor Toyota was in dat opzicht makkelijk gemaakt, mede door de jarenlange plezierige relatie met Gebr. van Gent”. De Toyota Verso-S  heeft ideale lesauto eigenschappen. Mede door het feit dat het een benzine uitvoering is. Marlon: “veel leerlingen hadden in het verleden na het behalen van het rijbewijs moeite met de overstap van een diesel lesauto naar een benzine auto, dat is nu verleden tijd”.

Kwaliteit is een keuze
Marlon besluit: “Kies je voor een rijopleiding bij Verkeersschool van Rijswijk, dan zul je merken dat mijn kennis van het verkeer en persoonlijke manier van lesgeven, dé basis is om jou optimaal voor te bereiden op deelname aan het verkeer”.  www.rijschoolvanrijswijk.nl