Hulde! Jan Willem Hek is 12,5 jaar in dienst!

Geplaatst op 01 juli 2013 in Van Gent nieuws
Update: 17 maart, 2016

Als we de stage-periode meetellen is het langer, maar het is exact 12,5 jaar geleden dat Jan Willem in vaste dienst trad bij Van Gent. Toyota is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader werkte als monteur bij Toyota van Ginkel Harskamp. Hij besloot daarom tijdens en na zijn opleiding bij ‘zijn’ merk te gaan werken en dus bij Van Gent.

“Ik kon hier gelijk beginnen, en dat gebeurde dus ook tijdens mijn opleiding op de zaterdagen en in de vakanties” aldus Jan Willem.

Tijdens het Sales Skill contest in 2009 wist Jan Willem de titel beste Toyota-verkoper van Nederland in de wacht te slepen. En neem gerust aan: dat wordt je niet 'zomaar'. Een hele eer, welke hem een reis naar Japan opleverde. In zijn dienstverband heeft Jan Willem een grote klantenkring opgebouwd.

Dat zijn leven grotendeels uit passie voor auto’s bestaat levert ook zijn ‘eigenaardigheden’ op. Zo heeft Jan Willem een kenteken-tik. Noem hem een kenteken, en hij weet welke auto dit is, noem hem een naam en hij kan uit het hoofd (een deel) van het kenteken van deze klant opnoemen. Ongekend. Een ander voorbeeld: een van de eerste woordjes van zijn zoontje, je raadt het al: “Toyota!”.

Passie voor zijn werk en zijn merk, en dat al 12,5 jaar.

Namens alle collega’s en directie gefeliciteerd en hulde!

Feliciteer Jan Willem hier