Hulde aan de jubilaris!

Geplaatst op 16 februari 2012 in Van Gent nieuws
Update: 17 maart, 2016

Het is alweer 12,5 jaar geleden dat Marcel van der Pijl bij ons in vaste dienst kwam. Voor die tijd liep hij al stage op de schade afdeling. Toen zijn stage afgelopen was twijfelde hij heel erg, “of nog anderhalf jaar doorstuderen of gaan werken”.

De vacature voor magazijnman, waar ik ook op solliciteerde, was net ingevuld maar viel toch op het allerlaatste moment weer vrij. Binnen een paar dagen belde Cor mij op of ik niet eens wilde komen praten, vetrelt Marcel “praten kan altijd..”.

Ik werd gelijk in het diepe gegooid. De collega's waren op vakantie en ik had het rijk alleen. Henk Barten hielp daarom met onderdelen uitpakken ’s ochtends. “Als je mij nodig hebt, bel me maar, ik ben in de showroom”.

Na een paar jaar magazijn werd mij gevraagd of receptiewerk niets voor mij was. Tot dan toe was er slechts een werkplaatsreceptionist. Ik was bereid dit uit te proberen, en heb daar nooit spijt van gehad.

In de loop der jaren heeft Marcel zich steeds meer gespecialiseerd en heeft inmiddels de hoogste Toyota Master Service Advisor graad behaald. Een échte specialist in klantencontact dus!

Marcel namens alle medewerkers en directie, van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

Feliciteer Marcel hier...