Groeten uit Mallorca

Geplaatst op 05 januari 2015 in Van Gent nieuws , Klanten , Humor/grappig , Zakelijk
Update: 17 maart, 2016

"Geachte dames en heren, in het jaar 2000 kocht ik bij u een gebruikte MR2, bouwjaar 1998,  km stand toen plus minus 28.000.

Inmiddels woon ik al bijna 6 jaar in Spanje op het mooie eiland Mallorca, mijn MR2 staat op een Spaans kenteken en heeft nu ruim 105.000 km gelopen. Vorig jaar is bij uw collega Toyota dealer in Manacor de distributieriem vervangen, de auto is verder in perfecte staat en komt ieder jaar zonder problemen door de Spaanse APK. De dealer in Manacor had nog nooit een MR2 van dit bouwjaar in onderhoud gehad, maar ze zorgen perfect voor de auto.

De enige pech die we met de auto hebben gehad is dat muizen vorige zomer een nest gemaakt hebben onder de voorklep (we wonen op het platteland op een boerderij waar ook de auto geparkeerd is) en een gedeelte van de bedrading hebben vernield. Maar onze dealer heeft dat weer vakkundig gerepareerd en bovendien op alle plekken waar muizen in de auto zouden kunnen komen fijnmazig metaalgaas aangebracht.

Kortom, we zijn na bijna 15 jaar nog steeds bijzonder tevreden over onze MR2 waarmee we regelmatig heerlijk tochten over de bergwegen van het eiland maken. En daarom hebben we een paar jaar geleden ook een gebruikte Landcruiser gekocht van hetzelfde bouwjaar als de MR2. Ook dat is een voortreffelijke auto.

Het leek me passend u van onze tevredenheid over het merk en over mijn aankoop destijds bij u op de hoogte te brengen en ik stuur u (separaat) een foto waarop u kunt zien dat onder het Spaanse nummerbord nog steeds keurig de naam van uw firma prijkt."