Gebr. van Gent Finaleweken van start + Video

Geplaatst op 25 maart 2011 in Evenementen , Sponsoring
Update: 31 januari, 2022

VeenendaalseKrant.nl gaat weer van start met de Gebr. van Gent Finaleweken. Net als vorig jaar is Toyota-dealer Gebr. van Gent de hoofdsponsor van het project. De sportredactie van VeenendaalseKrant.nl gaat gedurende zo'n tien weken weer alle sportbeslissingen uitgebreid verslaan. Zowel in geschreven tekst, als met foto's en video's. Het vervoersmiddel voor de redactie? De uiterst opvallende en compacte Toyota iQ:

Redactielid Sander van Snippenberg en Diderik van Gent bij de opvallende Toyota iQ.

Zie hier de promotievideo:

 

 
door Sander van Snippenberg

Het lijkt nog maar zo kort geleden. Zo kort dat DOVO voor de tweede keer op rij de districtsbeker won. En enkele weken later in een groot dramastuk op sportpark De Eikelhof in Bennekom het hoofdklasseschap verloor aan DTS Ede. Zo kort ook dat ARC de deur naar de topklasse keihard dichtsmeet voor GVVV. VeenendaalseKrant.nl was er telkens bij.

Zo waren we er ook bij toen de volleyballers van Prins/VCV via Veenendaal West, Tilburg en uiteindelijk Rijswijk de A-League wisten te bereiken. Toen de profwielrenners tijdens de Giro d'Italia door Veenendaal raasden. Toen de korfballers van SKF ten koste van DVO de ereklasse bereikten. En toen SV Panter in het laatste weekend van maart al de champagne kon ontkurken.

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat Musketiers het zwarte seizoen een gouden randje gaf door SVMM te verslaan op de weg naar de derde klasse. Zo kort ook dat Candia'66 door een nederlaag tegen SVL af moest dalen naar diezelfde derde klasse.

Ook dit jaar zijn alle sportbeslissingen weer multimediaal te volgen op www.veenendaalsekrant.nl En net als vorig jaar is dat al vanaf het laatste weekend van maart. Want wát te denken van de korfballers van SKF, die in een dubbele ontmoeting met OVVO uitmaken wie er naar de hoofdklassefinale mag. Afgelopen zaterdag verloor SKF in Veenendaal het eerste duel, komende zaterdag is in Maarssen de return. Sleept SKF een derde duel uit het vuur? Houdt het zicht op de Korfballeague? Na zaterdag weten we het en VeenendaalseKrant.nl is er bij. Met camera en al.

Maar er staat meer te gebeuren natuurlijk. Haalt GVVV de topklasse dit jaar wel? Keert DOVO na één jaar alweer terug in de hoofdklasse? Worden de tafeltennisvrouwen en -mannen van SKF kampioen en weten ze daarmee de weg omhoog weer in te slaan? En handhaven de korfballers van SKF zich in de ereklasse op het veld?

Zo maar enkele vragen die de komende weken beantwoord zullen worden. Ook de strijd tegen degradatie van bijvoorbeeld VRC, de waterpolomannen van VZC E&P, Musketiers en in mindere mate De Merino's en Candia'66. En ook atletiek komt deze weken voorbij, want VAV is op 28 april de plek waar het Nederlands Kampioenschap 10 kilometer op de baan gehouden wordt.

Het komt allemaal aan bod in de Gebr. van Gent Finaleweken 2011. Het advies is even simpel als duidelijk. Hou www.veenendaalsekrant.nl in de gaten, volg de Gebr. van Gent Finaleweken en blijf van alles op de hoogte. En volg @Finaleweken op Twitter, voor nog snellere informatie en live tussenstanden. De sportredactie staat in ieder geval weer te springen om te beginnen. Vanaf zaterdag is het zover.