Extra Toyota Plug-ins met 0% bijtelling nog leverbaar voor eind 2013

Update: 17 maart, 2016

De Prius Plug-in is door zijn schone techniek dit jaar nog vrijgesteld van bijtelling voor de zakelijke rijder. Desondanks biedt het model royaal ruimte aan 5 personen én hun bagage. De Prius Plug-in kan tot 25 kilometer volledig emissievrij rijden en laadt in 90 minuten op. Is de batterij leeg, dan neemt de beproefde Toyota Full Hybrid technologie de aandrijving over.

Gebr. van Gent heeft er direct extra besteld

‘Wij zijn erg blij met deze toezegging van Toyota’, aldus Niels Hardeman, de kersverse zakelijk accountmanager bij Gebr. van Gent. ‘Op deze manier kunnen wij voorlopig aan de grote vraag naar 0% bijtelling blijven voldoen. We hebben er dan ook direct een aantal zelf besteld zodat we indien nodig uit voorraad kunnen leveren. Graag leggen wij de klant de fiscale voordelen uit en deze zijn soms nog groter dan de klant zelf had verwacht. Maar ook de besparing op het brandstofverbruik is natuurlijk aanzienlijk’.

Altijd inclusief het Toyota Oplaad Service Pakket

Elke Prius Plug-in Hybrid wordt geleverd inclusief het Toyota Oplaad Service Pakket. Dat voorziet onder meer in de installatie van een oplaadpunt op eigen grond, een laadpas én twee oplaadstekkers zodat je zowel aan een (openbaar) oplaadpunt als via een gewoon stopcontact kunt opladen. Toyota stimuleert de berijder hierdoor zoveel mogelijk elektrisch te rijden.

Zeer compleet uitgerust

Toyota levert de Prius Plug-in Hybrid in drie uitvoeringen. Al vanaf het eerste uitrustingsniveau is de Prius Plug-in Hybrid uitgerust met onder andere 7 airbags waaronder een knieairbag voor de bestuurder, LED-dagrijverlichting, mistlampen vóór, automatische airconditioning, cruise control, Toyota Touch met Bluetooth® en USB- en AUX-aansluiting, een parkeerhulpcamera achter, head up display, stoelverwarming, een dubbel dashboardkastje en luxe stoffen bekleding met zijwangen uitgevoerd in lederlook.

De Prius Plug-in Hybrid is leverbaar vanaf 39.650 euro, met aftrek van de belastingvoordelen kan dit € 8.730,- worden. Dit is nog afgezien van het bijtellingsvoordeel. Lees meer

Foto gemaakt door Dave Zuuring.