Drukte in de werkplaats

Geplaatst op 29 mei 2019 in

Het voorjaar is traditiegetrouw een periode dat de werkplaatsplanning oploopt t.o.v. van het jaargemiddelde. Echter vanwege enkele terugroepacties op een aantal Toyota-modellen, is de wachttijd inmiddels flink opgelopen en daardoor langer dan u van ons mag verwachten. 

We werken met man en macht aan een oplossing

Daar zijn wij natuurlijk – net als u – niet zo blij mee en we werken er met man en macht aan om hier iets aan te veranderen. Hoe?

  • Onze 26 automonteurs in Ede en Veenendaal werken deze periode langer door
  • Afgelopen maand zijn er al drie extra automonteurs aangenomen. Zij zijn gestart of zullen aankomende maand gelijk starten.
  • Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar extra automonteurs. Interesse of kent u iemand die geïnteresseerd is? Kijk dan even hier.

De werkplaatsplanning zit voor je klaar

Hopelijk zorgen deze inspanningen ervoor dat we u op korte termijn weer sneller van dienst kunnen zijn. Onze collega’s Ingrid, Ramona en Ada van de werkplaatsplanning helpen u in elk geval graag om een afspraak te plannen!

Of plan vooruit alvast online uw afspraak in.

Spoedgeval

Heeft u een acuut probleem met uw auto? Geen zorgen. In zo’n (spoed)geval kunt u vanzelfsprekend op elk moment bij ons terecht en helpen we u zo snel mogelijk weer op weg.

Vragen?

Heeft u in de vragen en opmerkingen? Mail deze dan even aan Diderik van Gent via diderik@vangent.nl.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Terug naar overzicht