Doe mee met de C-HR Energy Challenge

Geplaatst op 27 november 2017 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws , Zakelijk
Ontdek de power van de Toyota C-HR Hybrid: de 5 deurs cross-over die z’n eigen energie opwekt en die al snel 50% van de tijd elektrisch rijdt. Zónder stekker!

Maak een rit met de Toyota C-HR Hybrid en ontdek hoe een Toyota Hybrid rijdt. Na de rit kunt u precies terugkijken hoe het hybride systeem super efficient gewerkt heeft. Kunt u meer dan 50% van de tijd volledig elektrisch rijden?
 

Doe nu de Energy Challenge en maak kans op een Electrified S VanMooF e-bike t.w.v. € 2.998,-!

Rijd je tijdens de Energy Challenge meer dan 50% van je tijd elektrisch? Dan maak je bij Toyota nu kans op een schitterende designprijs: de revolutionaire VanMooF electrified S e-bike t.w.v. € 2.998,- Deze fiets heeft een prachtig lichtgewicht aluminium frame en een actieradius van 60 tot 120 kilometer. Bovendien kun je 'm koppelen aan je smartphone* en is hij uitgerust met anti-diefstal tracking. Of je nu naar je werkt fietst of een toertje maakt, op deze fiets voel je je Superman…

De Toyota C-HR is er ook als Black Edition met 18” matzwarte lichtmetalen velgen, lederen bekleding, JBL Premium audio en blind spot monitoring.

Ik doe mee!

Ook meedoen met de energy challenge?