De nieuwe PROACE City

Geplaatst op 09 april 2020 in Toyota/Modelnieuws , Zakelijk

Sinds deze week staat onze nieuwste aanwinst, de Toyota PROACE City bij ons in de showroom. Naast de al 4 jaar succesvolle Toyota PROACE is dit de allereerste compacte bedrijfswagen van Toyota ooit.

Compleet aanbod

Met de PROACE City voorzien we nu ook in de vraag naar kleinere bestelauto’s. Al sinds we de prijzen weten is er veel belangstelling vanuit ondernemers. Sommigen zijn al klant met de grotere PROACE maar nog vaker nieuwe klanten die aangeven eindelijk bij Toyota terecht te kunnen voor dit compacte formaat.

Sterke punten

Met deze nieuwe bedrijfswagen val ik als kersverse accountmanager voor de zakelijke markt direct met mijn neus in de boter! Ik heb inmiddels 12 jaar ervaring in de autobranche en de laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met bedrijfswagens. Ik weet dus precies wat er te koop is en weet de verschillen in het aanbod van alle merken. Hierdoor kan ik goed aangeven wat de sterke punten zijn van deze PROACE City. En geloof mij, met deze nieuwe Toyota hebben wij een sterk aanbod in handen!

Proefrit bezorgdienst

Natuurlijk vertel ik u hier graag mee over. Bel mij daarom voor meer informatie! Dit kan natuurlijk op afstand maar mocht u graag willen afspreken in onze showroom dan kan dat ook en zorg ik voor een veilige omgeving. Komt u liever niet bij ons op de zaak of heeft u daar nu geen tijd voor? Ook geen probleem want met onze ‘proefrit bezorgdienst’ brengen we u graag het gewenste model voor een meerdaagse test. Alles vrijblijvend uiteraard!

 

Kelly is bereikbaar op 06-12892585 of kvanderveeken@vangent.nl