Boschland Accountants kiest voor Gebr. van Gent

Geplaatst op 16 mei 2011 in Van Gent nieuws , Klanten
Update: 31 januari, 2022

Als medewerkers van Boschland Accountants bij klanten op bezoek gaan doen ze dat onder andere in één van de nieuwe Toyota’s Aygo die het bedrijf heeft aangeschaft. Het accountantskantoor met vestigingen in Ede, Lienden, Hengelo en Twello heeft natuurlijk goed over deze keuze nagedacht.

“Je mag van ons verwachten dat we dit eerst economisch gaan bekijken” aldus Henk Hoksbergen, directeur van Boschland, “op dat gebied komt deze auto er gewoon erg goed uit. Lage bijtelling, geen wegenbelasting, heel zuinig, kortom fiscaal én economisch zeer aantrekkelijk”.

Totaaloplossing

Niet alleen het economische plaatje deed Boschland doen vallen voor de Toyota. “Ook qua auto en dealer zit het goed”, vervolgt Henk, “wij hebben als slogan ‘Het gevoel van een comfortabele stoel’ Dit willen wij onze klanten bieden, maar dit gevoel hebben wij ook zelf ervaren bij Gebr. van Gent. We voelen ons verbonden door de aandacht voor de klant en het oog voor kwaliteit. Daarnaast kan Van Gent ons een totaaloplossing bieden voor mobiliteit. Zij verzorgen de leaseconstructie, het onderhoud, de eventuele schade-afhandeling noem maar op. Daarvoor hoeven wij onze comfortabele stoel niet uit” besluit hij.

Foto: Henk Hoksbergen samen met Gilbert van Gent bij twee Toyota’s Aygo.