600.000 km en geen centje pijn

Geplaatst op 23 juni 2017 in Van Gent nieuws , Klanten , Humor/grappig
Update: 20 april, 2022

De heer Camps kocht 11 jaar geleden deze Toyota Land Cruiser bij ons. Nu, 600.000 km later, ontvingen wij een leuk berichtje...

Beste Wim,

Je zult het niet geloven maar ik heb met mijn Toyota 23 NV RK, de 600 000 km gepasseerd.

Ik heb met deze auto behalve de normale onderhoudsdelen geen enkele grote reparatie gehad, het is een onvoorstelbare goede auto, welke ik bij jullie heb gekocht waar ik jullie dankbaar voor ben dat je mij deze toen hebt geadviseerd.

Als ik op de weg ben bij een lange rit, heb ik het gevoel dat deze auto technisch nog als nieuw is zo perfect alles nog functioneerd, onvoorstelbaar wat een positieve ervaring met dit Toyota product.

Ik wil je dit toch even melden hoe tevreden ik met mijn Toyota ben, ook na 600 000 km.

Met vriendelijke groet,

Piet Camps

Ondanks dat deze meneer in Limburg woont, heeft hij toch lange tijd de auto door ons laten onderhouden. En daar ligt de sleutel: meneer Camps zorgt nog steeds goed voor zijn auto, die altijd op tijd zijn onderhoud krijgt. De 600.000 is dan slechts een begin van nog meer moois....