5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud

Geplaatst op 21 december 2019 in Toyota/Modelnieuws
Update: 8 februari, 2022

5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie standaard op de nieuwe generatie!

Toyota maakt autorijden voor iedereen bereikbaar. En het mooie is, op onze nieuwe Toyota modellen krijgt u maar liefst 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud*. Zo rijdt u de komende jaren compleet zorgeloos en houdt u uw auto in topconditie. Onze werkplaats staat garant voor snel en vakkundig onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau.

  •  5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie
  •  Inclusief APK
  •  Inclusief Hybride Zekerheid Controle
  •  Gratis Toyota pechhulp in 24 Europese landen

Actie geldt alleen op Toyota’s nieuw in Nederland geleverd en die gekocht zijn vanaf 19-12-2019. Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra.

Bekijk onze nieuwe modellen

Gratis pechhulp

Toyota bouwt de meest betrouwbare auto’s ter wereld. Maar krijgt u een keer autoproblemen, dan is er altijd nog Toyota Pechhulp. Daarmee bent u 24 per dag verzekerd van pechhulp in heel Europa. U heeft dus geen andere hulpdienst meer nodig. 

Actieperiode loopt van 19-12-2020 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

*5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag ons naar de voorwaarden.

Onderhoudsbeurten en controles conform het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor 5 jaar of max. 75.000 km. (wat als eerste wordt bereikt). Niet inbegrepen in het 5 jaar onderhoud via het Toyota Service Plan is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, welke buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden. “Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen en/of acties”

Actie geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die gekocht zijn per 19-12-2019. Toyota Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.