Doe de Toyota Wintercheck!

Overwin de winter en ga goed voorbereid op pad met uw Toyota. Want tijdens de Toyota Wintercheck wordt uw auto volledig klaargestoomd voor het koude seizoen en op maar liefst 17 cruciale punten gecontroleerd. Tevens worden de vloeistoffen zoals motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof gecheckt en bijgevuld én zullen de banden op spanning worden gebracht. En dat alles voor maar € 24,95.

Een onbezorgde skivakantie

Voorbereid de winter in? Dan hebben we speciaal voor uw Toyota 10% korting op alle winterse accessoires zoals allesdragers, skiboxen en rubberen mattensets! En heeft u al aan winterwielen gedacht? In Nederland kan het erg glad worden en dan is extra grip wel zo veilig. Wist u dat in een aantal Europese landen winterwielen zelfs verplicht zijn? De winterbanden van Toyota hebben een extra grof profiel en zorgen ervoor dat u in de wintermaanden veilig de weg op kunt.

Overwin de winter

Het weer is niet altijd te voorspellen. Maar ook bij onverwachts winters weer kunt u goed voorbereid op pad.  Wilt u zich goed voorbereiden of laat u het gewoon graag aan ons over? Plan dan een Toyota Wintercheck bij ons. T/m 31-01-2019.