Ontdek de Adventure modellen van Toyota

Win een roadtrip t.w.v. €10.000!

Het rijden in deze auto’s is niet alleen avontuurlijk, we maken het in de maanden juli, augustus en september ook speciaal! Wanneer u deze maanden bij Van Gent een proefrit maakt in de Toyota C-HR of Toyota RAV4, maakt u kans op een roadtrip naar IJsland, Canada of Australië.

Hoe doe ik mee?

Vraag een proefrit voor de Toyota C-HR of Toyota RAV4 aan. Tijdens de aanvraag mag u kiezen voor een bestemming van uw roadtrip. Vervolgens vult u uw gegevens in en kunt u Van Gent Veenendaal of Ede als dealer selecteren.

Gedaan? Dan ontvangt u een e-mail met een adventure code die de aanvraag bevestigd.

Op de afgesproken datum komt u met uw adventure code bij ons in de showroom. Van een van onze collega’s krijgt u een adventure koffer, die u met de adventure code kan openen. Wat in de koffer zit, houden we nog even geheim. Uiteraard vindt u hier de sleutel van de Toyota auto waarmee u een proefrit gaat maken. Heeft u de proefrit gereden? Dan dingt u automatisch mee voor de prijs. Eind september krijgt de winnaar van de droomreis bericht.

Nu tijdelijk voordeel

Smaakt de proefrit nou naar meer? De Toyota C-HR en RAV4 zijn tijdelijk verkrijgbaar met  € 2.750,- voordeel. Laat het avontuur beginnen!

Proefrit C-HRProefrit RAV4

 
De Adventure Challenge loopt van 28 juni 2018 t/m 14 september 2018 16:00 uur. 
Bekijk  de actievoorwaarden.