Win een roadtrip naar het Noorderlicht!

van-gent-rav4-power-2019-challengeDe nieuwe RAV4 van Toyota is een bijzondere auto: helemaal SUV en helemaal Hybrid. Sterker nog: het is de allereerste High Power Hybrid (218pk/160kW). Zuinig en beresterk! Hoe dat voelt? Ervaar het zelf tijdens de Power Challenge. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke roadtrip naar het Noorderlicht ter waarde van €10.000,-!

Doe de Power Challenge!

De roadtrip naar het Noorderlicht!

De hoofdprijs van de Power Challenge is een avontuurlijke roadtrip door de Scandinavische sneeuw naar het Noorderlicht op Spitsbergen. De route wordt volledig verzorgd en uitgestippeld in samenwerking met een gespecialiseerd reisbureau. Uiteraard rijdt u in de nieuwe RAV4 High Power Hybrid. Het wordt een winteravontuur om nooit meer te vergeten. Dus doe mee en maak kans op de reis van uw leven!

Bekijk de voorwaarden

Doe de Power Challenge

High Power Hybrid en 50% van de tijd elektrisch rijden? Het kan met de nieuwe RAV4 High Power Hybrid. Ontdek het zelf tijdens de Power Challenge. De nieuwe RAV4 staat nu bij ons klaar en is uitgerust met speciale software die bijhoudt waar en hoeveel tijd u volledig elektrisch rijdt. Rijdt u tijdens uw challenge meer dan 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op deze schitterende roadtrip.

Actieperiode loopt van 19-01-2019 t/m 15-03-2019. Wijzigingen en typfouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.